Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alarmant! Unele râuri din Republică Moldova seacă. Meteorologii anunță Cod roșu

Publicat:

de Stat anunța Cod roșu, in contextul in care mai multe rauri din Republica Moldova seaca din cauza lipsei precipitațiilor. „In urma observațiilor vizuale, s-a constatat ca unele sectoare ale raurilor Delia, Nirnova, Sarata, Tigheci, Soloneț, Cogalnic (afl. r. Raut), Cula, Cușmirca, Bacovaț, Lunga, Lunguța, , Cahul sunt secate”, anunța meteorologii.  Agenții economici și populația este indemnata sa consume rațional resursele de apa.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Cer innorat și ceața matinala: Cum se va imbunatați vremea, spun meteorologii

07:15, 25.04.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant innorata astazi, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor meteorologice spre sfarșitul zilei. Ceața matinala va lasa loc cerului acoperit, fara așteptari de precipitații semnificative. Informațiile sunt furnizate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Meteorologii au anunțat o avertizare de "Cod galben"

14:46, 28.03.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat o avertizare de "Cod galben" de vint puternic așteptat in cursul zilei de 29 martie. Avertizarea este valabila de la ora 08:00 pina la ora 18:00, transmite Noi.md. In aceasta perioada sint prognozate rafale de vint dinspre nord-vest, de 15-20 metri/secunda.

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Cer innorat și calm: Meteorologii prognozeaza o zi uscata cu temperaturi blande

07:17, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.

Vant puternic in nordul și estul țarii: Meteorologii au emis cod galben

12:05, 05.02.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o alerta de cod galben de vant puternic. Astfel, astazi, in intervalul orelor 11:00 - 23:00, in nordul și in jumatatea de est a țarii se prevad intensificari ale vantului vestic in rafale de pana la 15-20 m/s.


Ce parere ai despre aceasta stire?