Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ai grijă de sănătatea ta: Iată cu ce poţi înlocui carnea roşie

Publicat:

"Hamburgerul de quinoa pare a fi o optiune buna atunci cand se cauta o alternativa la carne", a declarat pentru AFP chef , care a asigurat gastronomiei peruane un loc de prim rang pe harta lumii. In restaurantele sale din Lima, dintre care cel mai celebru este Astrid & Gaston, hamburgerul vegetarian castiga teren, incet, dar sigur, in fata carnii, chiar daca friptura in sange ramane regele de necontestat al localurilor de alimentatie publica. propune doua retete, una fiind o crocheta de quinoa pane, cu linte, sfecla si iaurt, peste care se toarna chutney de mango,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

ALIMENTAȚIE SANATOASA Cercetatorii ne indeamna sa renunțam la carnea roșie

15:06, 01.05.2024 - Fanii mancarii prajite au fost sfatuiți sa inlocuiasca unele dintre componentele principale ale acesteia, in incercarea de a-și reduce riscul de a dezvolta cancer, potrivit unui nou studiu. The post ALIMENTAȚIE SANATOASA Cercetatorii ne indeamna sa renunțam la carnea roșie first appeared on Informatia…

Transparența, fapte și cifre care confirma siguranța sectorului avicol

17:00, 24.04.2024 - Carnea de pui și ouale din Romania, fara riscuri pentru consumatori! Rezultatele celor 2721 de probe analizate prelevate din carne de pasare și 481 probe prelevate din oua de consum, analizate pentru hormoni și alte reziduuri, date publicitații prin Raportul EFSA din data de 26 februarie 2024, reconfirma…

Substanța care ar putea explica explozia de cancere și tumori la tineri: Se gasește din plin in carnea roșie și zahar

22:40, 19.04.2024 - Oamenii de știința cred ca au descoperit o veriga lipsa intre modul in care consumul de junk food crește riscul de cancer. Un studiu recent  a descoperit ca substanțele chimice produse atunci cand se consuma junk food cresc riscul de cancer. Alimentele nesanatoase, precum carnea roșie și zaharul, ar…

Carnea și ouale sunt sigure la consum!

11:55, 19.04.2024 - Carnea de pui si ouale din Romania sunt fara riscuri pentru consumatori, iar rezultatele analizelor efectuate recent de Agentia Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) atesta ca producatorii romani respecta cu strictete legislatia in vigoare, sustin reprezentantii Uniunii Crescatorilor de Pasari…

Puii romanești, verificați de o agenție europeana

10:55, 19.04.2024 - Carnea de pui si ouale din Romania sunt fara riscuri pentru consumatori, iar rezultatele analizelor efectuate recent de Agentia Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) atesta ca producatorii romani respecta cu strictete legislatia in vigoare, sustin reprezentantii Uniunii Crescatorilor de Pasari…

Peștele gras, legumele cu frunze verzi, carnea de porc, nucile și fasolea ajuta sa ne ...

13:36, 13.02.2024 - Sanatatea ochilor este esențiala pentru o viața buna, insa de cele mai multe ori oamenii ignora atat factorii de risc, cat și lucrurile care ii ajuta sa previna problemele oftalmologice. Medicul oftalmolog Anca Trifina a prezentat miercuri, in cadrul emisiunii „Matinal" de la Intermedia ...

De ce ne face rau carnea tocata: „Majoritatea o prepara cum nu trebuie și din ce nu trebuie”

16:00, 11.02.2024 - Deseori auzim recomandarea medicilor de a evita carnea tocata sau de a diminua cantitațile consumate. Cu atat mai mult daca ne confruntam cu afecțiuni biliare, hepatice, gastrice sau pancreatice. Sfaturile vin in special in preajma sarbatorilor, cand consumam diverse preparate tradiționale in care este…

Quinoa, una din cerealele care revolutioneaza sanatatea si bucataria

21:30, 04.02.2024 - In lumea plina de viata a sanatatii si a nutritiei, quinoa a aparut ca un superstar, celebrata pentru beneficiile sale remarcabile pentru sanatate si pentru versatilitatea sa in bucatarie, potrivit stiripesurse.ro.Aceasta cereala straveche, candva un aliment de baza pentru civilizatia incasa, a castigat…


Ce parere ai despre aceasta stire?