Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aglomerație în magazine în a doua zi din an

Publicat:

Petrecerea de Revelion a golit frigiderele romanilor. Asa ca oamenii abia au asteptat azi redeschiderea magazinelor ca sa-si refaca stocurile. Daca inainte de sarbatori, cele mai aglomerate erau raioanele de bauturi si mancare, acum legumele, fructele si lactatele au fost cele mai mai cautate.

 

Inca de la primele ore ale diminetii, constantenii au venit sa-si faca provizii dupa petrecerea de Revelion. Nu au mai avut insa cosurile pline cu bautura si carne.

, reporter Digi24 Constanta: „Cel mai aglomerat raion este cel de legume si fructe, iar clientii cumpara in…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Paște 2024. Ce poți face cu resturile de mancare de la masa de sarbatori. Idei de rețete interesante

17:06, 04.05.2024 - Paște 2024. Ce poți face cu resturile de mancare de la masa de sarbatori. Idei de rețete interesante Paște 2024. Ce poți face cu resturile de mancare de la masa de sarbatori. Se poate intampla ca dupa mesele de sarbatori sa ramana feluri de mancare neconsumate. Pentru a diversifica meniul in perioada…

Pastele nu e sarbatoarea burtii! Avertizarile unui medic

15:00, 04.05.2024 - Dr. Doru Negru, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice, a explicat intr un interviu cum ar trebui sa mancam de sarbatori astfel incat sa nu ne punem in pericol sanatatea. Este vorba despre cantitatea de alimente pe care o consumam, cantitate care ar trebui sa fie proportionala cu miscarea…

Masa de Paște 2024. Rețete simple, preparate tradiționale și variante pentru cele mai delicioase feluri de mancare, de sarbatori

08:30, 04.05.2024 - Masa de Paște 2024. Rețete simple, preparate tradiționale și variante pentru cele mai delicioase feluri de mancare, de sarbatori Masa de Paște 2024. In Sambata Mare, in majoritatea gospodariilor se gatește pentru masa de sarbatori. De la preparate tradiționale, la variante moderne de meniu, acestea…

Prodanca. Punct și de la capat. Laurențiu Reghecampf Jr., scos afara de la petrecerea de Revelion organizata de Anamaria Prodan! Cum s-a ajuns aici: ”Ai facut-o in stilul tau” / VIDEO

21:20, 27.04.2024 - Incident neașteptat la petrecerea de Revelion, organizata de Anamaria Prodan in Las Vegas! Laurențiu Reghecampf Jr. a fost scos afara de angajații restaurantului in care a avut loc evenimentul. Iata cum a fost posibil și cum a incercat Anamaria Prodan sa salveze situația!

Lista de alimente pentru care se aplica masura limitarii adaosului comercial, pana la sfarșitul anului 2024

23:05, 27.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului 5/2024 pentru modificarea si completarea ordonantei de urgenta a Guvernului 67/2023 privind instituirea unei masuri cu caracter temporar de combatere a cresterii excesive a preturilor la…

Cutremurator! Opt copii si un adult au murit, dupa ce au mancat carne de broasca testoasa

10:25, 10.03.2024 - Bilanț cutremurator – noua oameni și-au pierdut viața, iar alte peste 70 de persoane au ajuns la spital, dupa ce au mancat o carne considerata a fi o delicatesa in Zanzibar. Tragedia a curmat noua vieți. Iar alte zeci de oameni au ajuns in grija cadrelor medicale.   9 dead, 78 hospitalized after eating…

Opt copii și un adult au murit, dupa ce au mancat carne de broasca țestoasa in Zanzibar

08:10, 10.03.2024 - Opt copii si un adult au murit dupa ce au mancat carne de broasca testoasa de mare pe insula Pemba din arhipelagul Zanzibar, iar alte 78 de persoane au fost transportate la spital, au anuntat sambata autoritatile locale, citate de The Guardian.

Povestea incredibila a lui Chef Nicolai Tand: A mancat conserve pentru pisici și se spala la o baie comunala

12:50, 22.02.2024 - Pe meleagurile franceze, Nicolai Tand a trait o experiența de neuitat, atat din punct de vedere profesional, cat și personal. In acest univers culinar fascinant, el a avut ocazia sa exploreze tehnici și ingrediente inovatoare, specializandu-se intr-un domeniu al gastronomiei la care visase de mult timp.Cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?