Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Află ce ar fi făcut Gabriela Cristea dacă nu ajungea prezentatoare TV!

Publicat:

Prezentatoarea emisiunii „Draga mea prietena”, de la Kanal D, spune ca daca nu ar fi facut televiziune, ar fi excelat cu siguranta ca educatoare sau bucatareasa.

Sursa: foto Ringier

„Daca nu as fi facut televiziune, as fi fost o buna bucatareasa sau o foarte buna educatoare. In copilarie visam sa ajung musafir, apoi . Nu stiam exact ce face Delia, dar eu voiam sa fiu ca ea”, a declarat pentru ziarul Ring.

Se relaxeaza in compania soțului

Cand vine vorba despre relaxare, prezentatoarea de la Kanal D marturisește ca…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Maria Barnoschi și iubitul ei s-au casatorit civil. Primele imagini de la eveniment

09:45, 16.06.2024 - Ana Maria Barnoschi, prezentatoarea de la Kanal D, s-a casatorit civil cu iubitul ei. Vedeta a postat pe contul de socializare imagini de la eveniment, alaturi de care a scris un mesaj. Colega lui Bursucu a stralucit alaturi de proapspatul ei sot. Prezentatoarea de la Kanal D și partenerul ei au atras…

Gabriela Cristea nu scapa de valul de hate. Dupa gafa comenzilor de cozonaci pentru Paște, fanii o taxeaza din nou

18:15, 15.05.2024 - Gabriela Cristea și-a dus pasiunea pentru gatit la nivel de afacere in urma cu doar cateva saptamani. Prezentatoarea de televiziune marturisea emoționanta faptul ca și-a deschis un business care presupune vanzarea cozonacilor artizanali. Totuși, la scurt timp de la debut, vedeta a ajuns in mijlocul…

Christian Sabbagh renunța la televiziune pentru fiul sau. Prezentatorul va reveni la pupitrul știrilor dupa terminarea tratamentului: „Trebuie sa iau o pauza”

09:00, 11.05.2024 - Christian Sabbagh renunța la televiziune, pentru o perioada scurta de timp. Astfel, jurnalistul nu va mai prezenta știrile de la Kanal D. Motivul are legatura cu condiția medicala a fiului sau, care urmeaza sa fie supus unui tratament inovativ la Viena. Ce a anunțat prezentatorul TV, vineri seara, 10…

Gabriela Cristea, probleme cu afacerea cu cozonaci. Clienții s-au revoltat dupa ce nu și-au primit comenzile de Paște: „Bani pierduți, munca aruncata la gunoi”

15:45, 05.05.2024 - Gabriela Cristea anunța recent ca și-a deschis o afacere cu cozonaci, iar fanii sai s-au grabit sa comande un produs pentru masa de Paște. Din pacate, comenzile nu au ajuns la clienți, iar prezentatoarea de la Antena Stars a explicat ce s-a intamplat și le-a cerut scuze.Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare…

Ilinca Vandici, schimb de replici la TV cu Lidia Fecioru: „Trebuie sa-mi gasesc unul care nu a mai fost casatorit niciodata”

16:51, 20.04.2024 - Ilinca Vandici a avut un schimb de replici cu Lidia Fecioru in emisiunea „Follow Us” de la Kanal D2. Prezentatoarea nu a fost de acord cu afirmațiile invitatei sale in ceea ce privește relația dintre un barbat și o femeie.O dezbatere aprinsa a izbucnit in emisiunea „Follow Us" de la Kanal D2, moderata…

Cine i-a imprumutat Denisei Tanase 500 de euro ca sa porneasca afacerea cu parfumuri: „N-am inceput pe banii soțului”

16:45, 12.04.2024 - Denisa Tanase deține un lanț de magazine de parfumuri și de produse cosmetice, o afacere in valoare de milioane de euro. Cu o investiție de 500 de euro a inceput business-ul ei, care bani care au fost imprumutați. Denisa Tanase a cunoscut celebritatea ca „Denisa de la Bambi”, pe cand avea doar 12 ani.…

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Cum a reacționat Gabriela Cristea, dupa ce i s-a spus ca i-ar putea fi mama soțului ei, Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a rabufnit!

14:36, 29.03.2024 - Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a rabufnit in mediul online, dupa ce mai mulți oameni au criticat diferența de varsta dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda. Iata cum le-a inchis gura rautacioșilor!


Ce parere ai despre aceasta stire?