Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Află care sunt obiceiurile care-ți afectează glanda tiroidă!

Publicat:

Cele mai frecvente boli care pot afecta tiroida sunt hipotiroidia și hipertiroidia. Hipotiroidia apare atunci cand glanda tiroida nu mai produce suficienți hormoni. Cauzele sunt multiple, incepand de la o dezvoltare deficitara a glandei inca de la naștere și continuand cu o indepartare chirurgicala totala sau parțiala a acesteia. Hipertiroidia consta in producerea excesiva de hormoni, ceea ce duce la destabilizarea funcțiilor organismului. Problemele tiroidei se datoreaza in principal bolilor autoimune sau genetice, insa pot aparea și ca urmare a administrarii anumitor medicamente. Totodata, mai…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zambetul dvs. este prioritatea noastra: De ce ar trebui sa cautați ajutor stomatologic cat mai curand posibil?

18:55, 24.05.2024 - Zambetul spune multe despre noi. Un zambet frumos și sanatos le arata celor din jur ca avem incredere in propria persoana, ca suntem sanatoși fizic și comunicam fara teama de a fi judecați. Din pacate, problemele stomatologice ne afecteaza nu doar zambetul, ci și starea generala de sanatate fizica și…

Glanda tiroida extrem de voluminoasa, operata cu succes in premiera de medicii Spitalului Clinic Județean de Urgența Suceava

16:05, 16.05.2024 - O glanda tiroida extem de voluminoasa a fost operata cu success in premiera de medicii Spitalului Clinic Județean de Urgența Suceava. Tiroidectomia totala, cu grad ridicat de dificultate, s-a efectuat in cursul saptamanii trecute in cadrul secției Chirurgie Generala. Medicii suceveni au operat o glanda…

Pesedistul Sorin Ionescu despre plecarile din USR Timiș: „Astea sunt problemele lor interne, ei trebuie sa-și explice cauzele”

08:15, 08.05.2024 - Pregatit sa intre „puternic” in campania electorala, motiv pentru care a și renunțat la funcția de subprefect, Sorin Ionescu a vorbit la PRESSALERT LIVE și despre rivalii de pe scena politica. „Cred ca limbajul duplicitar e principala problema la USR. Nu poți sa vii sa spui ca ai ieșit din spuma marii…

Care sunt cele mai nocive 5 obiceiuri care duc la pierderea dinților?

09:00, 06.05.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. Pierderea dinților este o problema cu care se confrunta multe persoane, indiferent de varsta, generand nu doar dificultați in alimentație și vorbire, dar și afectand stima de sine. Cauzele pierderii dinților sunt diverse, insa obiceiurile zilnice, carora nu le dam…

Villas-Boas, dezvaluiri cutremuratoare despre un moment de cumpana: „Am inceput sa ma simt rau și imi amintesc ca ma gandeam, „»O sa mor, o sa mor!»”

19:40, 24.04.2024 - Andre Villas-Boas (46 de ani), cunoscutul antrenor trecut pe la FC Porto, Tottenham și Chelsea, a povestit momentele delicate prin care a trecut. Acesta era internat din cauza unui accident in Raliul Dakar in 2018. Villas-Boas: „Cateva minute in plus și muream asfixiat” Tehnicianul portughez a fost…

Depresia de primavara afecteaza tot mai mulți targumureșeni. Care sunt cauzele și cum putem scapa de ea

09:05, 24.04.2024 - Depresia de primavara este o forma de tulburare afectiva sezoniera (TAS) care apare in mod regulat in perioada de tranziție de la iarna la primavara. Aceasta condiție este caracterizata de schimbari de dispoziție și simptome asociate, care afecteaza in mod negativ starea de bine și funcționarea zilnica…

7 probleme comune ale centralelor termice

15:50, 14.03.2024 - Defecțiunile aparaturii utilizate pentru a ne asigura confortul zilnic pot fi o mare sursa de frustrare. Insa dintre toate aceste echipamente, problemele aparute la centrala termica sunt catastrofale și ne complica mult existențele. Acesta este și motivul pentru care ne-am gandit ca in acest articol…

Obiceiuri frecvente care iți afecteaza dantura și ce recomanda medicii stomatologi

14:10, 05.03.2024 - ADVERTORIAL. Obiceiurile zilnice au, de cele mai multe ori, un impact direct asupra sanatații dentare. Desigur, exista atat obiceiuri care susțin o buna sanatate orala, cat și altele care, in timp, pot determina apariția cariilor, alaturi de alte afecțiuni stomatologice.


Ce parere ai despre aceasta stire?