Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Afganistan. Cinci civili au fost ucişi de explozia unei bombe

Publicat:

O bomba amplasata pe marginea drumului a ucis cinci civili in provincia Kandahar, din Afganistan, transmite AP.

Dispozitivul exploziv a fost detonat in aceasta dimineata, la periferia localitatii Arghistan, a declarat , reprezentantul autoritatilor guvernamentale din Kandahar.

Doua femei si un copil au fost de asemenea raniti in acelasi incident.
Deocamdata, atacul terorist, din provincia considerata a fi fieful insurgentilor talibani, nu a fost revendicat de nicio grupare.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezastru in Afganistan. 200 de oameni au fost uciși de inundații masive

12:46, 11.05.2024 - Raurile dintr-o provincie din nordul țarii au ieșit din cauza ploilor torențiale, afectand intreaga zona. Oamenii nu au mai apucat sa iși gaseasca adapost, 200 de persoane pierzandu-și viața. 

Josep Borrell, șeful politicii externe UE: Mulți civili vor fi uciși in ofensiva de la Rafah

15:40, 07.05.2024 - Șeful UE pentru politica externa, Josep Borrell, și-a exprimat, marți, dezacordul fața de ofensiva israeliana in Rafah, afirmand ca aceasta ”va provoca multe victime civile”, potrivit mediafax.

Sase civili ucisi si unul ranit in vestul Afganistanului, intr-un atac armat intr-o moschee langa Herat

10:05, 30.04.2024 - Sase persoane au fost ucise, iar una a fost ranita intr-un atac comis de catre un barbat inarmat intr-o moschee, in provincia Herat, in vestul Afganistanului, anunta intr-un comunicat, in noaptea de luni spre marti, Ministerul afgan de Interne, relateaza AFP.

Civili uciși in urma unor atacuri ale Rusiei in mai multe regiuni din Ucraina

05:01, 09.04.2024 - Atacuri ale Rusiei in mai multe regiuni ale Ucrainei au ucis cinci persoane luni, potrivit oficialilor. O racheta a ucis trei persoane si a ranit cel putin opt in orasul sudic ucrainean Zaporijie, a declarat guvernatorul regional Ivan Fedorov, informeaza Rador Radio Romania.

Cel puțin 32 de prizonieri de razboi ucraineni au fost uciși de forțele ruse in timpul iernii, anunța ONU/ Procurorul general al Ucrainei: Peste 5.000 de civili ucraineni sunt supuși torturii in Rusia

16:35, 27.03.2024 - Cel puțin 32 de prizonieri de razboi ucraineni au fost uciși de catre armata rusa intre decembrie 2023 și februarie 2024, semnificativ mai multe decat in orice perioada anterioara, potrvit unui raport al Misiunii Organizației Națiunilor Unite de monitorizare a drepturilor omului in Ucraina (HRMMU).…

Tensiuni extreme au erupt intre Pakistan și Afganistan. Bombardamente violente si amenințari extreme

13:10, 18.03.2024 - Kabulul ameninta luni Islamabadul cu consecinte incontrolabile, in urma unor atacuri pakistaneze aeriene soldate cu moartea a opt civili - femei si copii - in doua provincii afgane situate in apropierea frontierei comune, relateaza AFP. In replica, Talibanii afgani au anunțat ca ataca pozițiile militare…


Ce parere ai despre aceasta stire?