Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Afganistan: Atentat contra consulatului german de la Mazar-i-Sharif; doi morți și numeroși răniți (media)

Publicat:

Consulatul german de la Mazar-i-Sharif, in nordul Afganistanului, a fost joi seara ținta unui atentat soldat, in urma exploziei, cu cel puțin doi morți și numeroși raniți, transmit agențiile internaționale de presa.

Un atacator cu bomba sinucigaș a izbit mașina pe care o conducea de zidul consulatului german, provocând o explozie puternica, a informat media, citata de Reuters.

Cel puțin doi oameni au fost uciși și 60 raniți, inclusiv localnici, unii fiind în stare critica, a scris pe Twitter jurnalistul , citând…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii au atacat din nou orașul ucrainean Harkov. Cel putin cinci morti si 16 raniti

18:15, 19.05.2024 - Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite duminica, intr-o zona de recreere din afara orasului Harkov, in urma unor lovituri aeriene rusești, au anuntat oficiali locali citati de Reuters.

Cel puțin 47 de morți in urma inundațiilor devastatoare din nordul Afganistanului, conform oficialilor

14:51, 19.05.2024 - Cel putin 47 de persoane au murit dupa ce ploile torentiale si inundatiile au continuat in nordul Afganistanului, a anuntat duminica un oficial, dupa ce, in ziua precedenta, un bilant similar a fost anuntat intr-una din provinciile centrale, informeaza Reuters.

315 morti și 1600 raniți in urma inundațiilor din Afganistan

15:30, 12.05.2024 - Bilantul inundatiilor din nordul Afganistanului se ridica la 315 morti si peste 1.600 de raniti, a declarat duminica Ministerul pentru Refugiati din Afganistan, condus de talibani, relateaza Reuters. Ministerul pentru Refugiati, intr-o postare pe platforma X, a citat cifre de la biroul sau provincial…

VIDEO - Cursa de mașini cu final tragic: Cel puțin șase morți și zeci de raniți

11:50, 22.04.2024 - O mașina de curse scapata de sub control a omorat șapte oameni in Sri Lanka. Mașina a intrat in mulțime și a ranit cel puțin 21 de spectatori. Pe lista victimelor sunt un copil și mai mulți organizatori ai cursei, noteaza Mediafax.

Atac major al Rusiei asupra Dnipropetrovsk: cel putin opt morti, 25 de raniti

13:10, 19.04.2024 - Un puternic atac cu rachete al Rusiei asupra regiunii Dnipropetrovsk (centrul Ucrainei) a ucis cel putin opt persoane, a ranit peste 25 si a avariat instalatii de infrastructura critica, au anuntat vineri dimineata autoritatile locale, citate de Reuters.

VIDEO - Orașul ucrainean Cernihiv a fost lovit de rachete rusești: 8 morți și numeroși raniți

11:35, 17.04.2024 - Cel puțin opt oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra orașului Cernihiv din nordul Ucrainei, conform Ukrainskaia Pravda.Autoritațile locale spun ca sunt și cel puțin 18 persoane ranite. Atacul a vizat infrastructura civila, a transmis primarul orașului Cernihiv.

Cel putin patru morti si mai multi raniti la un raliu in Ungaria dupa ce un vehicul a iesit de pe traseu

17:45, 24.03.2024 - Patru oameni au murit si alti sapte au fost raniti duminica in Ungaria dupa ce un vehicul care participa la un raliu a iesit de pe traseu si a intrat in spectatori, au anuntat autoritatile, transmite AFP.

Atentat la Moscova, cu zeci de morți și sute de raniți. Gruparea Stat Islamic a revendicat lovitura și amenința cu noi atacuri

09:51, 23.03.2024 - Peste 60 de persoane au murit in atacul terorist ce a avut loc in timpul unui concert pro-Putin, la Moscova. Atacatorii inarmați cu mitraliere au luat cu asalt mulțimea, iar apoi au incendiat acoperisul cladii pe unde oamenii au incercat sa fuga. Gruparea Terorista siriana Statul Islamic a revendicat…


Ce parere ai despre aceasta stire?