Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aeroprtul din Bali a fost redeschis, după ce zeci de zboruri au fost anulate în urma erupției unui vulcan- VIDEO

Publicat:

Aeroportul de pe insula indoneziana Bali a fost redeschis vineri, dupa ce erupția vulcanica de joi a provocat inchiderea temporara a aeroportului și anularea a peste 300 de zboruri, relateaza Reuters, potrivit Mediafx.

Erupția vulcanului a creat un nor de cenușa de peste doi kilometri inalțime, lucru care a cauzat inițial anularea mai multor zboruri, apoi inchiderea temporara a aeroportului.

O suta cincisprezece zboruri internaționale și 203 zboruri interne au fost anulate joi, afectand peste 27.000 de calatori.

Monitorizam atent erupția. Este posibil sa inchidem…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eruptia vulcanului Ruang din Indonezia: Evacuari si inchiderea unui aeroport

10:51, 18.04.2024 - Indonezia a inchis un aeroport regional si a evacuat sute de persoane din vecinatatea vulcanului Ruang dupa ce acesta a expulzat lava, roci si cenusa timp de mai multe zile, au precizat joi oficialii locali, care au declarat cel mai inalt nivel de alerta, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Sute de persoane evacuate dupa eruptia vulcanului Ruang din Indonezia. A fost ridicat nivelul de alerta

08:11, 17.04.2024 - Cel putin 800 de persoane din provincia indoneziana Sulawesi de Nord au fost evacuate, dupa eruptiile multiple ale vulcanului Ruang din zona, care de cateva zile arunca pe cer lava si nori de cenusa, a anuntat miercuri agentia de vulcanologie a tarii, transmite Reuters, potrivit News.ro. 

Alerta in industra auto din Italia: Producerea de masini chinezesti ar putea duce la inchiderea de fabrici

09:06, 11.04.2024 - Producerea de masini chinezesti in Italia ar putea forta Stellantis sa ia unele decizii dificile, inclusiv inchiderea de fabrici, a declarat miercuri seful grupului franco-italian, singurul mare producator auto din Italia, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Furtuni puternice și inundații la inceputul lunii aprilie 2024. Zeci de zboruri au fost anulate in țara cu milioane de romani

11:50, 07.04.2024 - Așa cum precizam inca de vineri, Marea Britanie este lovita in aceste zile de un nou fenomen meteo complex, Ciclonul Kaithleen, iar meteorologii au anunțat furtuni puternice și inundații la inceputul lunii aprilie 2024, precum și zeci de zboruri anulate in țara cu milioane de romani. Marea Britanie…

Furtuna Kathleen a provocat anularea sau devierea unor zboruri in Marea Britanie si pene de curent in Irlanda

11:30, 07.04.2024 - Pasagerii companiilor aeriene s-au confruntat sambata cu probleme pe aeroporturi din unele regiuni ale Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din cauza anularii unor zboruri in urma unei furtuni care a provocat pene de curent ce au afectat mii de gospodarii irlandeze.

Decizie controversata in Israel: Parlamentul interzice postul Al Jazeera

07:40, 02.04.2024 - Parlamentul israelian a ratificat luni o lege care permite inchiderea temporara a postului de televiziune Al Jazeera in Israel, dupa ce premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a reiterat dorinta de a interzice postul de televiziune din Qatar, relateaza Reuters, informeaza News.ro. Knessetul a aprobat…

Avocații care au obținut anularea pachetului salarial "excesiv" al lui Musk de la Tesla cer onorarii record de 6 miliarde de dolari

09:45, 03.03.2024 - Avocatii care au obținut anularea compensatiile de 56 de miliarde de dolari acordate lui Elon Musk, ca fiind excesive, cer acum onorarii legale record de 6 miliarde de dolari, platibile sub forma de actiuni ale producatorului de masini electrice Tesla, transmite Reuters.

Liderii Congresului ajung la un acord pentru a evita inchiderea guvernamentala

16:35, 29.02.2024 - Liderii democrați și republicani din Congresul SUA au anunțat miercuri (28 februarie) ca au ajuns la un acord pentru avansarea celor 12 proiecte de lege anuale care finanțeaza o serie de programe federale pentru anul fiscal care se incheie pe 30 septembrie și ar putea evita, de asemenea, inchiderile…


Ce parere ai despre aceasta stire?