Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AEP: Peste 18.700 de români din diaspora s-au înscris pentru votul la parlamentare

Publicat:

Peste 3.900 de cetateni romani cu domiciliul sau resedinta in afara tarii s-au inscris pe portalul www.votstrainatate.ro pentru votul la sectie la alegerile parlamentare, iar peste 14.000 pentru votul prin corespondenta.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incepe un nou razboi pe votul din diaspora: ADU a contestat in instanța o decizie a BEC

12:55, 02.05.2024 - Alianța Dreapta Unita (ADU) anunța ca a contestat in instanța o decizie a Biroului Electoral Central (BEC), care a hotarat ca alianța poate avea un singur reprezentant in Biroul Electoral pentru Secțiile de Votare din Strainatate.

Record de secții de votare in diaspora - MAE anunța masurile pentru evitarea cozilor la votul in strainatate (VIDEO)

22:15, 29.04.2024 - Ministra Afacerilor Externe Luminita Odobescu a anuntat ca au fost organizate 916 de sectii de votare in strainatate, aproape dublu comparativ cu alegerile europarlamentare din anul 2019. „Totodata, este cel mai mare numar de sectii de votare organizate vreodata in strainatate, peste maximul anterior…

SONDAJ DE OPINIE INSCOP: 60% dintre romani sunt de acord cu votul obligatoriu

12:50, 27.04.2024 - Conform sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda News.ro in aprilie 2024, peste 60% dintre romani sunt de acord cu votul obligatoriu, in creștere cu aproape 20 de procente fața de 2014. The post SONDAJ DE OPINIE INSCOP: 60% dintre romani sunt de acord cu votul obligatoriu first appeared…

Sondaj: Peste 60% dintre romani, de acord cu votul obligatoriu

07:41, 25.04.2024 - Peste 60% dintre romani sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentand ca o prezenta mai mare la vot poate schimba lucrurile in bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. In urma cu 10 ani, procentul acestora era cu aproape 20% mai mic.Votul obligatoriu.

Digitalizarea Fiscului, cu sprijinul SRI, primește avizul comisiilor parlamentare și așteapta votul final

18:10, 18.04.2024 - Un proiect de lege pentru digitalizarea Fiscului cu sprijinul SRI a trecut de comisiile parlamentare și se afla in faza finala de vot in Camera Deputaților. Acesta valideaza implicarea SRI și a companiei Rasirom in sistemul informatic al ANAF, stabilind un hub financiar ca centru integrat de date.

MAE a publicat documentele necesare diasporei pentru votul prin corespondenta la prezidentiale si parlamentare

17:10, 11.03.2024 - Ministrul Afacerilor Externe (MAE) a emis luni ordinul ministrului privind documentele care atesta resedinta in strainatate a cetatenilor romani, in vederea exercitarii dreptului de vot prin corespondenta la alegerile pentru Presedintele Romaniei sau la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor.

Oficial de la MAE despre votul prin corespondenta la alegerile pentru Presedintele Romaniei si cele parlamentare

15:55, 11.03.2024 - Ministrul afacerilor externe a emis ordinul privind documentele care atesta resedinta in strainatate a cetatenilor romani in vederea exercitarii dreptului de vot prin corespondenta la alegerile pentru Presedintele Romaniei sau la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor si pentru exercitarea dreptului…

Deputat PAS, dupa ce Chicu și Ceban au criticat anunțul Maiei Sandu privind „votul prin corespondența”: Se tem de cetațenii din diaspora

20:25, 01.03.2024 - Deputatul PAS, Radu Marian, a venit cu un comentariu dupa ce liderul PDCM, Ion Chicu și primarul capitalei, Ion Ceban, au criticat anunțul Maiei Sandu privind „votul prin corespondența”. „Arata ca se tem de votul cetațenilot din diaspora”, a scris parlamentarul pe rețele.


Ce parere ai despre aceasta stire?