Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana Simionescu, imagine cu chipul bebelușului. Fiica lui Adrian Minune radiază de fericire: „De fiecare dată când...” / FOTO

Publicat:

radiaza de fericire! Fiica lui a postat pe o rețea de socializare prima imagine cu chipul bebelușului. Fata celebrului manelist și viitorul ei soț sunt mai impliniți ca niciodata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

11:55, 17.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley, scrie Libertatea.ro .

Cat de mult a crescut fiica Adelinei Pestrițu. Imagine rara cu Zenaida intr-o rochie alba. Cu cine seamana fetița

16:21, 05.05.2024 - Adelina Pestrițiu a publicat o imagine rara cu fiica ei, Zenaida, chiar in perioada Paștelui. Bruneta nu a mai distribuit de mult poze cu micuța pe rețelele sociale, fapt pentru care fanii au fost surprinși cand au vazut cat de mult a crescut fetița.

Ilinca Simion, prima imagine cu baiețelul ei. George Simion și soția lui radiaza de fericire: „Dragostea noastra...”/ FOTO

18:15, 30.04.2024 - Ilinca Simion a publicat pe rețelele de socializare prima imagine cu baiețelul ei. George Simion și soția lui radiaza de fericire de cand au devenit parinți pentru prima data. Iata ce fotografie speciala a postat partenera de viața a liderului AUR!

Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune iși cumpara haine la mana a doua! Karmen Simionescu face declarații exclusive / VIDEO

23:00, 12.03.2024 - Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune iși cumpara haine la mana a doua. Ce spune Karmen Simionescu despre banii pe care ii cheltuie pe obiectele vestimentare și pe ce nu ar da niciodata artista banii.

Soția lui Dani Stoian, fiul lui Florin Salam, prima imagine cu chipul bebelușului din burtica. Se pregatesc sa devina parinți pentru a doua oara / FOTO

15:20, 12.03.2024 - Fiul lui Florin Salam și soția lui, Mihaela, traiesc o perioada unica de cand au aflat ca familia lor urmeaza sa se mareasca. Dani Stoian și partenera lui se pregatesc sa devina parinți pentru a doua oara și vor avea tot un baiat.

De ce obicei nu o poate dezvața Karmen Simionescu pe fiica ei de 4 ani! Micuța este rasfațata familie, iar bunicii ii fac toate poftele / VIDEO

22:45, 05.03.2024 - Fiica lui Adrian Minune face marturisiri despre obiceiul de care nu o poate dezvața pe fetița ei in varsta de patru ani. Cea mica este rasfațata familiei, iar atunci cand mami nu este acasa, bunicii ii fac toate poftele.

Care a fost cel mai frumos moment din viața lui Karmen Simionescu. Ce amintire emoționanta are fiica lui Adrian Minune: ”Ai intrebat...”

18:16, 25.02.2024 - Karmen Simionescu a avut parte de numeroase momente fericite in viața sa, dar unul dintre ele a fost cel mai important și are legatura cu rolul de mama. Cantareața a povestit cateva detalii pe rețelele de socializare pentru fanii sai.

Combinația perfecta dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher. Imagini rare cu chipul lui Wyatt, fiica celebrilor actori

16:11, 23.02.2024 - Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt unul dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood. Deși iși exprima afecținea fațiș, cei doi sunt foarte discreți in privința vieții personale și, mai ales, in privința copiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?