Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adrian Mutu A BĂTUT un băiat de oraş. MOTIVUL este HALUCINANT

Publicat:

l-a primit pe Andrei "Versace" in anturajul sau, la o petrecere tinuta acum o luna intr-un club din Capitala. Dupa cateva pahare, lui Mutu i s-a pus pata pe Versace, deranjat ca acesta poarta ochelari. i-a spus ca ii poarta pentru vedere, Mutu i-a tras ochelarii de pe nas lui Versace si i-a rupt, scrie Cancan.

Versace a plecat acasa, de unde l-a sunat pe Mutu si i-a cerut sa-i plateasca 800 de euro pentru ochelari. Mutu a mers acasa la Andrei cu pretextul ca vrea sa-i dea banii, insa tot ce i-a dat a fost o mama de bataie, mai scrie Cancan.

"Nu vreau sa…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Halucinant! Tatal criminalului fetiței de 8 ani din Botoșani, declarații șocante! Nu iși credea fiul in stare sa comita o crima: ”Ar merita pedeapsa capitala”

20:05, 26.05.2024 - Cazul din Botoșani devine din ce in ce mai halucinant! Tatal criminalului Mariei, fetița de 8 ani agresata și ucisa, a facut declarații șocante. Nu iși poate ierta fiul pentru ceea ce a facut și nu credea ca ar fi in stare sa faca acest lucru. Barbatul crede ca ar merita pedeapsa capitala!

Camora, mesaj pentru Mutu și Mandorlini, dupa ce CFR-ul lui Dan Petrescu batut campioana la ea acasa in ziua decernarii titlului

07:50, 13.05.2024 - CFR Cluj a batut noua campioana a Romaniei, chiar la ea acasa, in ziua decernarii trofeului. Formația antrenata de Dan Petrescu s-a impus sambata impotriva FCSB-ului, scor 1-0, in etapa a 9-a din play-off. 

Motivul halucinant pentru care un preot i-a refuzat unei octogenare spovedania

21:55, 22.04.2024 - Cazul unui preot din localitatea Valu lui Traian care i-a refuzat spovedania unei femei, in varsta de 87 de ani, pentru ca aceasta nu apartine... The post Motivul halucinant pentru care un preot i-a refuzat unei octogenare spovedania appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Protest in Piața Victoriei: Rudele și prietenii tinerilor uciși de Vlad Pascu organizeaza, in aceasta seara, un manifest in memoria lor

13:41, 15.04.2024 - Evenimentul programat sa inceapa la ora 19:00 in Piata Victoriei din Capitala și este organizat de asociatia „Tanarul de azi, schimbarea de maine”. Actiunea este un protest fata de modul in care este judecat procesul in care este inculpat Vlad Pascu.„Statul roman ne-a mai demonstrat inca o data cat…

Țara europeana in care elevii nu mai fac teme acasa. Motivul pentru care au devenit opționale sau au fost eliminate

10:45, 12.04.2024 - Elevii din clasele primare se vor bucura de o scutire binevenita: temele pentru acasa devin opționale pentru clasele IV-VIII și sunt complet eliminate pentru elevii din clasele I-III, incepand cu 1 aprilie 2024.

Caz șocant la Mehedinți. Primarița, acuzata ca a batut cu salbaticie un localnic, pentru ca nu o voteaza

12:50, 03.04.2024 - Primarita comunei Greci este acuzata ca ar fi batut cu bestialitate un cetatean, impreuna cu alti doi consilieri. Motivul? La fel de socant! Victima ar fi refuzat sa o voteze. Dupa corectia aplicata, barbatul de 68 de ani a ajuns cu rani grave la Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin.Barbatul…


Ce parere ai despre aceasta stire?