Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul despre postul intermitent - Bomba mortală dezvăluită de cel mai recent studiu despre slăbirea „fasting”

Publicat:

Postul intermitent are avantaje pe termen scurt, insa un studiu recent a demonstrat ca este asociat cu un risc major de mortalitate.Privarea de mancare intr-un anumit interval de timp este vazuta drept o practica benefica și a devenit o dieta foarte populara in ultimii ani. Postul intermitent difera de alte diete prin faptul ca, de cele mai multe ori, nu exista alimente restrictionate sau eliminate. In timpul regimului, poti manca orice doresti, cu conditia ca acest lucru sa se intample intr-un anumit interval de timp, scrie adevarul.ro .Astfel, adepții acestei diete mananca una sau cel mult doua…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce mananca Andreea Marin de cand a slabit 20 de kilograme: „Am intrat intr-un ritm normal de viața, am ajuns la greutatea dorita”

11:36, 18.04.2024 - Andreea Marin a slabit 20 de kilograme și a ajuns la greutatea pe care o avea in liceu. Acum, vedeta a renunțat la dieta și continua sa se mențina printr-un regim alimentar echilibrat și sanatos, dar face și sport de cel puțin doua ori pe saptamana. Anul trecut, Andreea Marin a inceput transformarea…

La noi mor pacienții in spitale, in afara primesc mancare de lux. Ce mananca un pacient intr-un spital din Turcia

13:41, 15.04.2024 - Pacienții primesc ciorba, felul doi, gustare și desert. Toate impachetate individual.Aceasta atenție acordata detaliilor și calitații serviciilor oferite pacienților este un gest important care contribuie la confortul și recuperarea acestora in timpul șederii lor in spital.O romanca a filmat meniul…

La noi mor pacienții in spitale, in afara primesc mancare de lux. Ce mananca un pacient intr-un spital din Turcia

11:20, 13.04.2024 - Pacienții primesc ciorba, felul doi, gustare și desert. Toate impachetate individual.Aceasta atenție acordata detaliilor și calitații serviciilor oferite pacienților este un gest important care contribuie la confortul și recuperarea acestora in timpul șederii lor in spital.O romanca a filmat meniul…

3 motive sa consumi mai des ceai verde

16:06, 08.04.2024 - Sursa foto: www.vedda.ro Ceaiul verde, un simbol al echilibrului și puritații, cu radacini adanci in istoria și filosofia umanitații, a fost apreciat nu doar pentru gustul sau subtil și revigorant, cat mai ales pentru beneficiile asupra sanatații, un subiect constant al cercetarilor științifice și al…

Dieta mediteraneana - relevanța altor factori, in afara claselor de alimente

19:25, 06.04.2024 - Dieta mediteraneana a fost recunoscuta de UNESCO in 2020 drept patrimoniu cultural intangibil al umanitații, fiind asociata cu efecte protective impotriva a numeroase afectiuni care duc la milioane de decese la nivel mondial, precum diabetul zaharat, obezitatea, bolile cardiovasculare si cancerul. Majoritatea…

Ce sa faci sa iți creasca parul mai repede. Sfaturi pentru un par lung și sanatos

15:05, 29.02.2024 - Viteza de creștere a parului depinde de anumiți factori, precum varsta, tipul de par, starea generala de sanatate și anumite afecțiuni medicale. Cu toate astea, poți apela la anumite trucuri daca iți dorești o podoaba capilara bogata. Dieta și alimentele pe care le mananci conteaza, de asemenea, in…

Dieta mortala promovata de vedete pe rețelele de socializare. Postul negru timp de 40 de zile, pericolul care ii poate duce pe fani direct la urgențe

10:41, 18.02.2024 - Mihai Onila a trecut printr-o transformare fizica radicala, dupa ce s-a abținut de la mancare timp de o luna și jumatate. Artistul a ținut postul de 40 de zile, de-a lungul caruia a baut doar apa și ceaiuri. In tot acest timp, și-a ținut fanii la curent cu experiența sa.„Acest post in care nu am mancat…

Somonul conține compuși unici, care reduc colesterolul

22:45, 08.02.2024 - Somonul este un pește gustos, dar și foarte bun pentru protejarea sanatații. Cercetatorii de la Universitatea din Colorado au identificat cel puțin patru compuși prezenți in acest pește, toți contribuind la reducerea colesterolului rau. Se știe ca aceasta forma de colesterol se acumuleaza in vasele…


Ce parere ai despre aceasta stire?