Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adela vă sfătuieşte în sex şi iubire. „Ultima lui fantezie a fost să facem dragoste cu un alt cuplu. Mi-a plăcut experiența, dar fata respectivă nu se mai oprește”

Publicat:

De cand lumea și pamantul, sexul si, mai ales, iubirea genereaza batai de cap si incurcaturi, caci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. In cea mai mare parte a situatiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvari. Pentru asta exista Adela, gata sa te asculte si sa te ajute sa vezi lucrurile mai clar. Adela, specialista noastra in probleme de cuplu , iți sta la dispoziție. Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] si citește in Libertatea sfaturile ei. , , 28 de ani, sa-ți spun ce mi s-a intamplat. Sunt casatorita de 2 ani,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Catalin Vișanescu, soțul lui Betty, primele marturisiri despre experiența Asia Express: „Noul sezon...”. S-au incheiat filmarile pentru emisiune / FOTO

15:30, 29.04.2024 - Catalin Vișanescu, soțul lui Betty, a facut primele marturisiri despre experiența Asia Express. S-au incheiat filmarile pentru acest sezon de la emisiune. Iata ce postare a facut partenerul de viața al artistei pe rețelele de socializare!

Cel mai puternic ritual de dragoste. Trandafirii nu trebuie sa lipseasca. Cum poți manifesta iubirea in viața ta

20:56, 11.04.2024 - Mulți oameni iși cauta marea dragoste. Aceștia pot rataci chiar și o viața intreaga cu acest scop. Insa trebuie sa știe ca pot face un ritual care sa ii ajute sa-și gaseasca adevarata dragoste.

(video) „Au fost aseara colindatorii?”: Peste 2 mil. de lei, ridicați de la un cuplu, care ar coordona ativitațile grupului Șor. Soțul, reținut

09:50, 02.04.2024 - Zece percheziții au avut loc in Chișinau, „intr-un dosar de transportare a persoanelor de rang inalt, a bunurilor și banilor in beneficiul unui partid”. Potrivit oamenilor legii, au fost ridicați peste 2 mil. de lei de la membri organizației „Șor”.

Povestea de dragoste dintre Jamila și soțul marocan bate orice film. Nu a fost dragoste la prima vedere: „Nu-mi placeau pozele lui”

12:30, 01.04.2024 - Jamila este una dintre cele mai cunoscute bucatarese din Romania. Rețetele sale fac furori in mediul online și sunt testate de o mulțime de gospodine. Pe cat de iubita și celebra este ea, pe atat de retras este partenerul ei de viața. Cine este soțul marocan și ce poveste de dragoste ascund. Cine este…

Power Couple Romania, 28 februarie 2024. Emi a chemat medicul la proba de cuplu. Ce a pațit soțul Madalinei: „Aspacardin aveți?”

21:55, 28.02.2024 - Emi a chemat medicul și a cerut ajutor ca sa poata finaliza proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 Power Couple Romania, de pe 28 februarie 2024. Concurentul a trecut printr-un moment „de infarct” de fața cu soția lui, Madalina. Iata ce a pațit tanarul.

Doua zodii iși pot gasi marea dragoste in luna martie 2024. Nativii pot avea parte de iubirea pe care o cauta de mult timp

21:35, 16.02.2024 - Doua zodii iși pot gasi marea dragoste in luna martie 2024. Astrele vin doar cu vești bune pentru ei in perioada urmatoare a anului, astfel ca pot avea parte de mult noroc pe acest plan. Iata cine sunt nativii care pot avea parte de iubirea pe care o cauta de mult timp!

Ziua indragostiților vine la TLC cu o premiera: „Iubire mai presus de cuvinte”, un show de dating inedit

00:30, 14.02.2024 - Intr-o vila, pe malul marii, 3 americani cauta iubirea alaturi de 12 femei. Problema e ca niciuna dintre ele nu știe engleza! Se vor putea ințelege, cunoaște și, mai ales, indragosti? Va trece iubirea peste bariera de limba?


Ce parere ai despre aceasta stire?