Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adela Popescu vrea să fie în formă maximă, la plajă, după ce a născut a doua oară: „Sunt mai motivată ca niciodată”

Publicat:

Dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara, și-a impus sa revina la silueta pe care o avea inainte de a ramane din nou graviduța. Deși nu a mai postat pe rețelele de socializare imagini sau video din sala de pilates, artista a ținut sa-și linișteasca fanii și sa le transmita ca vrea sa fie cea mai sexy in aceasta vara, pe plaja.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a determinat-o pe Adela Popescu sa renunțe definitiv la televiziune. „Absolut ingrozitoare. Simțeam ca nu mai e nimic luminos”

11:00, 22.04.2024 - Adela Popescu, in varsta de 37 de ani, s-a retras din televiziune la scurt timp dupa ce a nascut al treilea copil. Deși iubea ceea ce facea, vedeta a clacat și a luat decizia de a se retrage din fata camerelor de filmat, fiind epuizata.Vedeta a decis sa rupa tacerea și sa vorbeasca despre un subiect…

Miami Open: Ekaterina Alexandrova vs Jessica Pegula - Rusoiaca, in forma maxima

09:50, 27.03.2024 - Ekaterina Alexandrova - Jessica Pegula, meci contand pentru sferturile de finala ale turneului WTA 1000 de la Miami (Florida, SUA), este programat, miercuri, 27 martie, nu inainte de ora 17:00, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2.

Bebeluș gasit mort intr-o mașina de spalat. Poliția din Vatra Dornei, in stare de alerta maxima

07:15, 19.03.2024 - Tanara nascuse pe 14 martie, acasa, și nu aparea in evidențele medicilor. Ziua urmatoare, a fost nevoita sa mearga la spital din cauza unor probleme de sanatate. Cei care au vazut-o pe femeie și-au dat seama ca tocmai devenise mama și, cand au vazut ca aceasta neaga adevarul, au alertat poliția. Oamenii…

Alerta maxima in Japonia: O pisica a scapat dupa ce a fost contaminata cu o substanța extrem de toxica (video)

17:30, 15.03.2024 - Orașul Fukuyama din Japonia este in alerta maxima din cauza unei pisici care a cazut intr-o cuva de crom hexavalent și a scapat. Substanța chimica este foarte periculoasa și poate provoca leziuni ale ochilor și pielii la oameni, precum și cancer pulmonar daca este inhalata. Autoritațile au intensificat…

Idei istețe pentru utilaje in forma maxima

18:45, 29.02.2024 - Salut, antreprenorule isteț! Nu, nu te perii, dar daca ai ajuns aici și ne citești, nu poți fi decat isteț. Știm cu toții ca un utilaj in forma maxima inseamna un șantier bine exploatat și un om de afaceri satisfacut.

Romica Țociu spune ca e „bomba” pe plan profesional și personal: „Sunt in forma maxima!"

17:50, 20.02.2024 - Romica Țociu (62 de ani) traverseaza o perioada plina din punct de vedere profesional. Actorul face echipa buna cu Paula Chirila la „Te cunosc de undeva", filmeaza pentru serialul „Bravo, tata!", tot de la Antena 1, iar lista continua.

​Premier League: Manchester City vs Chelsea - „Cetatenii”, in forma maxima

08:21, 17.02.2024 - Manchester City - Chelsea, meci contand pentru etapa a 25-a din campionatul Angliei, este programat, sambata, 17 februarie, de la ora 19:30, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Corina Cretu: Romania a atins un nou record negativ la natalitate, in primul trimestru din 2023 s-au nascut 73.000 de copii

20:15, 12.02.2024 - Europarlamentarul Pro Romania Corina Cretu afirma, luni, ca Romania a atins un nou record negativ la natalitate, potrivit datelor statistice, in primul trimestru din 2023 s-au nascut 73.000 de copii, cel mai mic numar de 145 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?