Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adda se confruntă cu o nouă problemă de sănătate. Ce a pățit artista: "Este a doua oară după 12 ani” / FOTO

Publicat:

Adda se confrunta cu o noua problema de sanatate! Vedeta iși ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar de aceasta data le-a dezvaluit ca se simte destul de rau, iar simptomele i-au aparut dupa 12 ani. Iata ce a pațit cantareața!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Ce a pațit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO

12:50, 08.05.2024 - Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta a vorbit pe rețelele de socializare despre fetița ei. Iata ce a pațit micuța Kim Nicole, dar și ce a postat iubita cantarețului de manele pe pagina de Instagram!

Strainii veniți in Romania se confrunta cu o problema nemaivazuta. Se cere intervenția autoritaților pentru rezolvarea situației

13:35, 01.05.2024 - Mii de turiști venți din toate colțurile lumii au facut nenumarate plangeri, ba chiar amenința ca nu mai vin in Romania. Motivul? 90% dintre cei care ofera servicii de cazare prin intermediul Booking și Airbnb ar face evaziune fiscala.CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE ULUITOARE!

Ramzan Kadirov ar fi pe moarte - Kremlinul se confrunta cu o problema serioasa: cum sa pregateasca schimbarea puterii

16:16, 22.04.2024 - Ediția rusa „Novaya Gazeta. Evropa” scrie ca șeful Ceceniei, Ramzan Kadirov, este grav bolnav - are necroza pancreatica, care nu lasa nicio speranța pentru recuperarea sa, noteaza Ukrainskapravda.

Cu ce problema se confrunta Sensy: „Nu știam ca exista așa ceva”. Ce a pațit influencerița / FOTO

11:55, 02.04.2024 - Cu ce problema se confrunta Sensy. Influencerița și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o publica, in urma cu o zi, pe pagina ei de Instagram. Iata ce se intampla cu vedeta!

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Cați bani caștiga Oana Roman pe luna. Vedeta a facut totul public. „Imi cresc singura copilul și intrețin singura o casa”

12:35, 27.03.2024 - Oana Roman, in varsta de 47 de ani, a dezvaluit pe contul de socializare care sunt veniturile ei lunare și cat o costa taxele și impozitele. In ultima perioada vedeta s-a implicat in domeniul influencer marketing-ului și este proprietara unui magazin online.Oana Roman s-a despartit de tatal fetei sale…

Andreea Marin a slabit 20 de kilograme ajungand la greutatea pe care o avea in liceu. Cum arata vedeta acum. „Nu am de gand sa mai continui”

17:45, 19.03.2024 - Andreea Marin, in varsta de 49 de ani, a slabit 20 de kilograme și a marturisit ca nu a luat aceasta decizie pentru silueta, ci din cauza unei probleme de sanatate, fara sa fie influențata de vreun comentariu negativ.Vedeta nu putea sa respire bine și se confrunta cu atacuri de panica și alte complicații.…


Ce parere ai despre aceasta stire?