Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acuzații de malpraxis, la Reșița. O femeie de 32 de ani a murit la 6 ore după naștere

Publicat:

Acuzații extrem de grave la adresa unor cadre medicale de la Spitalul Județean de Urgența Reșita, dupa ce o tanara in varsta de 32 de ani a murit la 6 ore dupa ce a adus pe lume un copil.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeie din Caracal, moarta dupa o endoscopie. Acuzații grave de malpraxis! Cunoscutul medic nu mai avea voie sa profeseze

17:15, 07.05.2024 - Sfarșit tragic pentru o femeie din Caracal! Pacienta, in varsta de 52 de ani, a intenționat sa iși faca o endoscopie, insa s-a stins din viața. Din nefericire, la doar o zi dupa procedura, a intrat in stop cardiorespirator, iar echipajele medicale de urgența nu au mai putut face nimic pentru a-i salva…

O femeie din Dolj care era in stare grava dupa o endoscopie a murit. Dosar pentru ucidere din culpa și suspiciune de malpraxis

12:35, 07.05.2024 - Femeia care se afla in stare grava dupa ce, la inceputul lunii aprilie, a suferit o interventie de endoscopie a murit, iar politistii din Dolj fac cercetari pentru ucidere din culpa si afirma ca exista suspiciunea unui caz de malpraxis medical.

Drama uriașa a lui Naomy, prima femeie transgender din Romania, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere

14:10, 20.04.2024 - Nu mulți știu, dar Naomy a trecut printr-o drama uriașa. Prima femeie transgender din Romania a fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere. Cantareața a murit la varsta de doar 47 de ani. Iata prin ce clipe grele a trecut regretata artista in viața ei!

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Ancheta la Spitalul Județean din Sibiu dupa ce o mamica a murit la cateva zile de la naștere. Femeia a fost trimisa acasa cu o zi inainte de la tragedie.

12:50, 08.04.2024 - O femeie de 32 de ani a murit in Spitalul Județean din Sibiu, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat. Anterior, aceasta fusese internata la unitatea medicala, insa i s-a dat drumul acasa.

Ministrul Rafila trimite Inspecția Sanitara de Stat la spitalul din Bacau - O gravida a murit, sunt acuzații de malpraxis (VIDEO)

12:15, 08.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat luni ca trimite Inspecția Sanitara de Stat la Spitalul din Bacau, unde o gravida a murit saptamana trecuta.„Nu cunosc cazul. Am venit aseara din Statele Unite. Ma interesez și vin cu un raspuns.

O femeie și bebelușul cu care era insarcinata au murit la Maternitatea din Bacau, dupa 24 de ore de la internare. Acuzații grave de malpraxis

13:50, 02.04.2024 - O femeie insarcinata a murit la Maternitatea din Bacau, dupa doar 24 de ore de la internare. Dupa tragedie, familia ei a venit cu acuzații grave la adresa medicilor, despre care spune ca sunt vinovați de malpraxis. Iata ce s-a intamplat!


Ce parere ai despre aceasta stire?