Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acuzații - BOMBĂ în PSD: Adrian Țuțuianu a acceptat sistem de înregistrare SRI în sediul PSD

Publicat:

Deputatul PSD , membru in comisia parlamentara pentru legilejustiției, l-a acuzat vineri pe Adrian Țuțuianu, unul dintre semnatarii scrisorii impotriva lui și fost președinte al Comisiei de Control SRI, ca a acceptat un sistem de inregistrare SRI in sediul partidului, scrie Mediafax.

"Exista o persoana.... De azi incolo nu o sa mai fiu prieten cu ei. E total impotriva misiunii date de electorat. Domnul Țuțuianu sa spuna dansul unde (supraveghere SRI sediul Kiseleff – n.r.). Trebuie sa ne spuna de ce au fost protocoalele legale", a declarat .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ludovic Orban detoneaza bomba in scandalul incompatibilitații lui Catalin Cirstoiu: 'Sigur am trimis raportul la ANI'

20:00, 08.04.2024 - Fostul premier al Romaniei, Ludovic Orban - cel care era in funcție in 2020 cand Corpul de Control al prim-ministrului a efectuat un control la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti,  condus de medicul Catalin Cirstoiu - a incercat sa faca lumina in acest scandal.

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Ambasada Rusiei in Romania, despre alerta cu bomba de la sediul sau: „O incercare deliberata a dusmanilor de a provoca panica”

11:20, 17.03.2024 - Ambasada Rusiei in Romania a reacționat in cazul genții suspecte gasite langa cladirea reprezentanței diplomatice din București și a catalogat incidentul drept o „incercare deliberata a dusmanilor Rusiei de a provoca panica”.

Acuzații care o vizeaza pe Clotilde Armand: Aproape toate plangerile penale pe numele ei au fost clasate de același procuror

16:10, 06.03.2024 - Fostul consilier local al Primariei Sectorului 1, Dan Podaru, susține, potrivit unor dovezi, ca aproape toate plangerile penale formulate pe impotriva primarului Clotilde Armand au fost soluționate de același procuror - Ion Rașcota, ceea ce ridica semne de intrebare. „Postarea lui Alexandru Panișoara…

Acuzatii-bomba la adresa lui Clotilde Armand: iși spioneaza, cu ajutorul Poliției locale, contracandidații la Primarie?

14:25, 02.03.2024 - Au fost lansate acuzatii grave la adresa lui Clotilde Armand. Conform celor de la gandul.ro, Poliția Locala Sector 1 ar monitoriza, prin sistem video, contracandidații primarului la alegerile locale. Culmea este ca, in 2020, primarita acuza fosta administrație ca a urmarit-o cu Poliția Locala la protestele…

Glad Varga: „Investiții de peste 93 milioane de lei prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu atrase de comunitațile aradene” (P)

11:50, 15.02.2024 - Deputatul liberal Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic, susține ca orașele și comunele din județ au atras investițiții de aproape 93,7... The post Glad Varga: „Investiții de peste 93 milioane de lei prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu atrase de comunitațile…

USR cere ministrului Agriculturii sa prezinte concluziile verificarilor efectuate de Corpul de control cu privire la Delta

13:00, 08.02.2024 - Deputatul USR Diana Buzoianu i-a solicitat, joi, ministrului Agriculturii, Florin Barbu, sa prezinte concluziile verificarilor efectuate de Corpul de control pe care sustinea, acum trei saptamani, ca il trimite sa verifice cum este aplicata legea "care a transformat Delta in pajiste si stuful in…


Ce parere ai despre aceasta stire?