Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actriţe de la Edinburgh Festival Fringe, hărţuite sexual

Publicat:

Mai multe femei, care au jucat in spectacole la , au anuntat ca se confrunta zilnic cu hartuirea sexuala in timp ce isi promoveaza reprezentantiile, informeaza BBC.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meryl Streep, una dintre cele mai celebre actrite din istoria cinematografiei, va primi un Palme d'Or onorific

09:15, 03.05.2024 - Meryl Streep, una dintre cele mai celebre actrite din istoria cinematografiei, va putea in curand sa isi adauge un nou premiu la colectia sa. Vedeta din "Diavolul se imbraca de la Prada", care a castigat deja trei premii Oscar, va primi un Palme d'Or onorific in cadrul ceremoniei de deschidere a Festivalului…

Stela Popescu a fost uitata? Cum arata mormantul indragitei actrite, la mai bine de 6 ani de la moarte

20:25, 22.04.2024 - Au trecut mai bine de șase ani de la moartea artistei care a scris un capitol important pe scena teatrului romanesc. Mormantul indragitei actrițe pare sa fie dovada ca Stela Popescu a fost uitata de familie și de cei care au admirat-o. Șase ani de la moartea Stelei Popescu Stela Popescu a murit pe 23…

Tragedia marii actrițe Gina Patrichi. Care au fost ultimele sale cuvinte? Era nascuta pe 8 martie.

10:36, 08.03.2024 - De 8 Martie, monitorulcj.ro aduce in prim-plan doamnele și realizarile lor. Tragedia marii actrițe Gina Patrichi, care s-a stins din viața la doar 58 de ani. Daca ar fi trait, ar fi implinit 88 de ani, chiar de Ziua Femeii.

Una dintre cele mai iubite actrițe are nevoie de operație: „Deja mi se ridica tensiunea. Sa dea Dumnezeu sa fie bine!”

08:35, 26.02.2024 - Una dintre cele mai talentate și indragite actrițe din Romania are mari probleme de sanatate. Tora Vasilescu a anunțat ca urmeaza sa treaca printr-o intervenție chirurgicala, programata chiar de ziua ei, pe 22 martie.

Marea iubire a fermecatoarei actrițe Maria Ploae: „L-am intalnit in timpul filmarilor, era casatorit”

11:05, 18.02.2024 - O prezenta magnetica pe marele ecran, a carei frumusete impresiona, Maria Ploae este una dintre cele mai talentate actrițe ale Romaniei. Este casatorita cu un regizor celebru, alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste, de aproape o jumatate de secol.

Daniela Nane a divorțat de istoricul Adrian Cioroianu. Cine este iubitul de nici 30 de ani al frumoasei actrițe

08:30, 09.02.2024 - Actrița Daniela Nane, surprinsa sarutandu-se cu un tanar, in plina strada, a anunțat ca este o femeie libera. Frumoasa actrița a dezvaluit ca a divorțat de soțul sau, istoricul Adrian Cioroianu. Aceasta a evitat insa sa spuna de cat timp nu mai formeaza un cuplu cu fostul ministru de Externe.


Ce parere ai despre aceasta stire?