Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul Sebastian Papaiani a fost externat, dar urmează o recuperare grea

Publicat:

Sebastian Papaiani se reface intr-un centrul special, departe de agitatia Capitalei.

Dupa accidentul vascular cerebral, Sebastian Papaiani a ramas cu o pareza la piciorul stang si nu mai poate vorbi. In ciuda acestor informatii ingrijoratoare, familia lui Papaiani solicita discretie.

Recuperarea maestrului poate dura pana la un an, dar nimeni nu poate sti daca Papaiani isi va reveni complet.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Premierul slovac Robert Fico a fost externat. Oficialul va continua recuperarea acasa

12:35, 31.05.2024 - Premierul Robert Fico a fost transferat de la spitalul din Banska Bystrica la domiciliul sau din Bratislava. Informația a fost confirmata pentru ta3 de catre directorul Spitalului Roosevelt, Miriam Lapunikova. Starea premierului este stabila și a inceput reabilitarea. Premierul a fost impușcat pe 15…

Descinderi la Primaria Generala a Capitalei și la Poliția Locala București

15:30, 15.03.2024 - Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au descins vineri la Primaria Generala București și la sediul Poliției Locale București, informeaza Antena3. Direcția Naționala Anticorupție a descins in Primaria Generala a Capitalei in urma unui denunț legat de speța amenzii date de primarul Nicușor…

Trei dintr-o lovitura: Un Mercedes, un Audi și un Renault, avariate, dupa un accident din centrul capitalei

17:05, 13.03.2024 - Un accident s-a produs in aceasta dimineața pe strada Vasile ALecsandri din capitala. Potrivit polițiștilor au fost implicate trei unitați de transport: Renault, Audi și Mercedes, iar in urma accidentului nici o persoana nu a avut de suferit.

Burduja: O candidatura comuna a PSD-PNL va aduce schimbarea. Nicușor Dan pierde și in propriul sondaj

14:20, 11.03.2024 - Președintele PNL București, Sebastian Burduja, a declarat, luni, ca rezultatele sondajului de opinie publicat de Nicușor Dan prezinta „o poza de moment”, criticandu-l pe edilul Capitalei, care s-a plasat pe locul doi in preferințele bucureștenilor și pledand pentru o candidatura comuna PSD-PNL.

Trupe rusești, langa Chișinau: Unitatea militara ruseasca din mijlocul capitalei Transnistriei. Cu TAB-ul, la controlat civilii

09:05, 09.03.2024 - Printre uniforme și saracie se vede Parcul Central al orașului Tiraspol. In centrul troneaza Ecaterina a Rusiei. Aleea pana la statuie e flancata de alte patru busturi: toți eroi ai muncii socialiste.

Nicușor Dan vrea ca Bucureștiul sa aiba 90.000 de locuri de parcare cu taxa in zona centrala, „intr-un an și jumatate”

22:50, 07.03.2024 - Primarul general al Capitalei a declarat, joi, in cadrul unui interviu la „Jurnalul de Seara” de la Digi24, ca taxa pentru parcare nu va crește, iar ca intr-un an și jumatate ar vrea ca numarul locurilor de parcare cu taxa in inelul central al Bucureștiului sa ajunga de la 20.000 la 90.000.

Candidatul Ionuț Lupescu

16:00, 05.03.2024 - Fostul premier Nicolae Ciuca a anunțat ca PNL ia in calcul posibila candidatura a lui Ionuț Lupescu la Primaria Generala a Bucureștiului. S-au terminat clienții de partid? Ionuț Lupescu nu a fost testat cand s-a transferat la Bayer Leverkusen, in Bundesliga. Dar va fi daca vrea sa candideze din partea…

Nicușor Dan: Sunt foarte optimist ca miercuri o sa avem bugetul

14:31, 04.03.2024 - Primarul general Nicușor Dan afirma ca este „foarte optimist” ca miercuri va fi aprobat bugetul Capitalei pentru anul 2024: „Nu ne putem juca cu servicii publice, cu salarii, cu funcționarea activitații”.


Ce parere ai despre aceasta stire?