Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul Bob Saget găsit mort într-o cameră de hotel (poliţia)

Publicat:

Actorul american Bob Saget, cunoscut mai ales pentru rolul sau din sitcomul din anii 1980-1990 (Casa plina), a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Florida, a anuntat duminica politia locala, noteaza AFP, citata de Agerpres. Politia a fost chemata la Ritz-Carlton Orlando "in legatura cu un barbat inconstient intr-o camera de hotel" si "barbatul a fost identificat drept si declarat decedat la fata locului", a scris pe Twitter biroul serifului comitatului Orange. "Nu au fost gasite semne ale unui act criminal sau de consum de droguri", a precizat el.

Bob…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire halucinanta in Slatina. Un barbat a fost gasit mort intr-o camera de hotel. Era dat disparut de cateva zile

20:20, 15.03.2024 - Caz ingrozitor in Slatina. Un barbat mort a fost gasit intr-o camera de hotel din oraș, dupa mai multe zile in care familia nu a mai reușit sa ia legatura cu el. Acesta a fost dat disparut inclusiv la poliție. Trupul sau neinsuflețit a fost descoperit langa mai multe pastile.

Un barbat de 35 de ani a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Slatina

18:45, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 35 de ani, din Slatina, dat disparut de familie in urma cu o zi, a fost gasit decedat, vineri dupa amiaza, intr-o camera de hotel din municipiu, au informat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt.

Barbat de 35 ani, dat disparut cu trei zile in urma, gasit mort intr-o camera de hotel

16:45, 15.03.2024 - Un barbat dat disparut cu trei zile in urma a fost gasit mort, vineri, 15 martie 2024, in camera unui hotel din municipiul Slatina. El avea 35 ani și, conform anumitor informații, ar fi lasat acasa un bilet de adio.

Romanul care a aruncat in aer doua bancomate, in Elveția, a spus ca n-a luat toți cei 233.000 de franci care lispeau din aparate: „O parte au ars”

09:51, 29.02.2024 - Un roman a fost condamnat la 5 ani și 4 luni de inchisoare de Tribunalul Penal Federal din Elveția, dupa ce aruncat in aer doua bancomate in Țara Cantoanelor. Asta dupa ce mai aruncase in aer un bancomat, in Danemarca, relateaza cotidianul Blick.Camera penala a Tribunalului Penal Federal a condamnat…

„A fost viața și sufletul nostru”. Un copil de 10 ani, electrocutat mortal in camera de hotel, cand era in vacanța cu familia in UK

10:40, 28.02.2024 - Un baiețel de 10 ani a murit tragic, dupa ce s-a electrocutat intr-o camera de hotel din Anglia. Copilul era in vacanța cu familia și s-a stins la patru zile dupa incident, scrie observatornews.ro .

Momentul in care un avion se prabușește pe o autostrada in Florida. Imagini filmate de camera de bord a unei mașini

14:20, 13.02.2024 - Imagini noi surprinse de camera de bord a unui automobil redau momentul in care un avion se prabușește, pe o autostrada, in Florida. Aeronava, un Bombardier Challenger seria 600, avea cinci oameni la bord.

Cum ramai in siguranța in camera de hotel. Truc pentru a te proteja de infractori

09:55, 05.02.2024 - Atunci cand alegi un hotel pentru vacanțele tale, unul din principalele criterii este siguranța, in mod clar. Dar, ce te faci daca nu prea ai incredere in ceea ce ți se ofera, la ce apelezi? Un raspuns  l-a avut un utilizator de Instagram, care a explicat cum ramai in siguranța in camera de hotel. Citește…


Ce parere ai despre aceasta stire?