Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul american Nick Nolte îşi şochează fanii. Ce declaraţie a făcut

Publicat:

In varsta de 72 de ani, Nolte sufera de o forma grava de artroza. Potrivit jurnalistilor, actorul sustine ca starea sa de sanatate este deplorabila in acest moment, iar asta se poate observa cu ochiul liber.

Cu toate acestea, in lumea filmului se vorbeste ca ar planui sa filmeze o noua pelicula alaturi de prietenul sau . Cunoscut pentru roluri in filme ca "Promontoriul groazei" si "Uleiul lui Lorenzo", Nolte, candva un idol pentru milioane de femei, a fost fotografiat adesea cu o barba neingrijita si cu hainele murdare.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Brand bine cunoscut, dar club mic, acum: FC Petrolul a prelungit contracte la nivel de „+30” și a pierdut fotbaliști de baza, dar și tineri talentați!

23:55, 24.05.2024 - Anul acesta, FC Petrolul Ploiești, brand bine cunoscut al fotbalului romanesc, sarbatorește 100 de ani de existența. Club mic insa acum, la nivel de prim eșalon – insuși programul Centenarului, cu toata bunavoința organizatorilor evenimentelor, unele demne a fi fost apreciate -, FC Petrolul „dezvaluie”…

(video) Pasha Parfeni iși șocheaza fanii: Interpretul divorțeaza de șotie, dupa 15 ani de casatorie. Primele declarații

09:50, 16.05.2024 - Pasha Parfeni iși șocheaza fanii. Interpretul a anunțat ca divorțeaza de șotia sa, Iuliana, dupa 15 ani de casatorie. „La un moment dat ceva nu a mers bine, așa ceva se intampla, suntem și noi oameni. Imi vine foarte greu sa vorbesc despre asta”, a declarat artistul intr-un filmuleț pe rețele.

Judecatoarea din cazul 2 Mai șocheaza din nou: A intrebat rudele indoliate daca au fost la inmormantare sau daca s-au speriat cand au aflat de tragedie!

13:51, 09.05.2024 - Judecatoarea din procesul lui Vlad Pascu continua sa șocheze rudele victimelor. Astazi, aceasta intrebat-o pe mama Robertei daca a participat la inmormantarea fiicei ei. Si nu a fost singura remarca nepotrivita, in contextul in care pentru mama lui Sebi, marturia uneia dintre supravietuitoare a fost…

Mark Selby ii șocheaza pe fanii snookerului - Se gandește la retragere dupa o „evoluție penibila”

10:00, 03.04.2024 - Mark Selby a avut parte de o noua eliminare prematura, multiplul campion mondial parasind Tour Championship inca din faza optimilor. La finalul partidei cu Gary Wilson, „Bufonul din Leicester” a șocat asistența in momentul in care a precizat ca se gandește la retragerea din snooker.

Urmatorul James Bond are 33 de ani și o soție de 57 de ani. Cum a cunoscut-o Aaron Taylor-Johnson pe partenera lui

21:00, 26.03.2024 - Fanii personajului James Bond au parte de o surpriza neașteptata! Noul actor care il va interpreta, Aaron Taylor-Johnson are o poveste de viața impresionanta și traiește o frumoasa poveste de dragoste. Iata cum a cunooscut-o actorul de 33 de ani pe iubita lui de 57.

12 suporteri au suferit amputari dupa un meci de fotbal american in Missouri

10:06, 10.03.2024 - Mai multe persoane care au asistat la meciul Kansas City Chiefs - Miami Dolphins din NFL, disputat pe un frig extrem pe 13 ianuarie, au suferit amputari din cauza degeraturilor, a anuntat un spital din Missouri, conform The Guardian, scrie News.ro. Research Medical Center nu a oferit cifre exacte,…

American mutat in Romania, din dragoste pentru o gorjeanca. Casatoria, la un pas sa fie blocata de birocrație

09:20, 04.03.2024 - Un american s-a mutat in Romania, intr-un mic oraș din județul Gorj, din dragoste pentru o romanca pe care a cunoscut pe Internet. Acum, cei doi doi formeaza o familie, iar Michael Bush este captivat de Romania. Ana Maria și Michael Bush au impreuna cu copil. Cei doi s-au cunoscut in perioada pandemiei.…


Ce parere ai despre aceasta stire?