Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul american, care a făcut sex cu 13.000 de femei, divorţează după 21 de ani căsnicie

Publicat:

Bomba! Casnicia lui Warren Beatty (76 de ani) cu Annette Bening (55 de ani) a ajuns la sfarsit, dupa 21 de ani de convietuit impreuna, anunta revista "National Enquirer".

Sotia actorului a ajuns la capatul rabdarii alaturi de sotul ei "Casanova" si a inaintat actele de divort. Cei doi isi vor disputa in instanta averea de 108 milioane de dolari si custodia celor 4 copii. Mariajul celor doi scartaia in ultima perioada, dar nu au facut public motivul exact al despartirii.

Lansat datorita rolurilor din "Splendoare in iarba" si "Bonnie si Clyde", Warren Beatty a avut relatii…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coreea de Sud va amenda distribuitorii de alimente pentru reducerea dimensiunii produselor fara anunțarea clienților

13:06, 03.05.2024 - Autoritatea pentru concurenta din Coreea de Sud (FTC) a anuntat vineri ca producatorii si distribuitorii de alimente vor fi obligati sa ii instiinteze pe cumparatori daca au redus dimensiunea produselor lor. In caz contrar vor fi amendati cu pana la 10 milioane de woni (7.300 de dolari), transmite Reuters,…

Pedro Sanchez vrea sa demisioneze dupa ce soția lui a fost acuzata de corupție. Procurorii cer clasarea dosarului

19:00, 25.04.2024 - Procurorii spanioli cer instanței clasarea dosarului de corupție și trafic de influența impotriva soției premierului Pedro Sanchez, care l-a determinat sa anunțe, miercuri, ca ia in considerare demisia, relateaza Reuters.

VIDEO - Printul William a revenit la indatoririle publice dupa dezvaluirea cancerului de care sufera sotia sa

08:21, 19.04.2024 - Printul William al Marii Britanii a revenit joi la indatoririle publice, pentru prima data de cand sotia sa Kate a dezvaluit ca face chimioterapie preventiva pentru cancer, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Printul William a revenit la indatoririle publice dupa dezvaluirea cancerului de care sufera sotia sa Kate

23:10, 18.04.2024 - Printul William al Marii Britanii a revenit joi la indatoririle publice, pentru prima data de cand sotia sa Kate a dezvaluit ca face chimioterapie preventiva pentru cancer, relateaza Reuters, potrivit news.ro

Soția lui Aleksei Navalnii si-a angajat garda de corp: 'Cand esti prea cavaler, poti face o miscare gresita'

15:31, 18.04.2024 - Iulia Navalnaia, vaduva fostului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnii, a declarat intr-un interviu pentru revista Time publicat miercuri ca si-a angajat o garda de corp in urma unui atac cu un ciocan care l-a vizat la Vilnius pe fosta mana dreapta a lui Navalnii, Leonid Volkov, relateaza Reuters.

Fostul premier al Pakistanului, Imran Khan, si sotia sa, Bushra Bibi, inculpati pentru coruptie

14:05, 27.02.2024 - Fostul premier pakistanez Imran Khan si sotia sa Bushra Bibi au fost inculpati, din nou, marti pentru coruptie, fiind acuzati ca au primit mita sub forma unor terenuri in timpul mandatului lui Khan in fruntea guvernului, relateaza Reuters, citand partidul fostului prim-ministru.

Fondatorul WikiLeaks, in pericol. Avertismentul soției

17:10, 15.02.2024 - Julian Assange (52 de ani), fondatorul site-ului WikiLeaks, se afla la o ultima incercare legala de a opri extradarea sa din Marea Britanie catre Statele Unite. Soția sa, Stella Assange, a avertizat joi, 15 februarie, ca este o chestiune de viața și de moarte pentru barbatul ei, potrivit Reuters, citat…


Ce parere ai despre aceasta stire?