Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorii din Game of Thrones primesc sume URIAȘE pentru FIECARE episod: Cât câștigă protagoniștii serialului

Publicat:

Actorii din Game of Thrones sunt pe cale sa devina cel mai bine platiti actori de seriale din istorie. Datorita succesului serialului, actorii cu roluri importante vor primi o adevarata avere pentru fiecare episod in care joaca.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Europarlamentarii primesc bani de la PE și dupa ce n-au mai fost aleși. Cat caștiga aleșii și ce alte beneficii au cei in funcție

13:16, 13.06.2024 - Romaniei ii sunt alocate 33 de locuri de europarlamentari, insa vor fi platiți și romanii care la alegeri nu au mai intrunit numarul de voturi necesar pentru preluarea unui nou mandat in PE.

Piața IT din Romania 's-a racorit' brusc. Angajații renunța la pretențiile salariale uriașe: 'N-au incotro'

18:35, 08.06.2024 - Nu primesc numai CV-uri, ci primesc o gramada de solicitari de la firme care au o multime programatori pe care nu vor sa-i piarda si care solicita sa lucreze, spune fondatorul Creasoft, Adrian Dinu la ZF Live.

TIFF.23: Primul episod din noul sezon Casa Dragonului și alte seriale in premiera, in secțiunea Va Urma

18:20, 06.06.2024 - Festivalului Internațional de Film Transilvania (14-24 iunie 2024, Cluj-Napoca) vor avea ocazia sa vada in sala de cinema primele episoade sau sezoane complete ale unor seriale noi, prezentate in premiera naționala, in secțiunea Va Urma. Din highlights fac parte primul episod din al doilea sezon Casa…

CEO-ul Nvidia, Jensen Huang, caștiga mai puțin decat șefii Netflix / Ce pachete salariale primesc aceștia

11:11, 15.05.2024 - Jensen Huang, CEO-ul companiei tech cu cea mai spectaculoasa ascensiune anul trecut, Nvidia, a primit o majorare salariala de 60%, insa tot caștiga mai puțin decat unii dintre șefii marilor companii din domeniul divertismentului, precum Netflix, relateaza Business Insider.

Oana Zavoranu castiga sume uriase doar din TikTok, dar se judeca in instanta pentru bani. Cine i-a adus prejudicii financiare: „Am intrat intr-un cuib cu viespi”

11:10, 04.05.2024 - Oana Zavoranu a decis sa se retraga de pe micile ecrane și sa se axeze pe mediul online. Bruneta este destul de activa pe TikTok, iar platforma a devenit o sursa importanta de venit pentru ea. Cati bani a ajuns sa caștige vedeta in doua saptamani doar din TikTok! Alți romani muncesc luni de zile […]…

Locul de munca din Romania in care un șofer poate caștiga mai mulți bani decat un prefect. Ce salariu primesc

11:00, 15.04.2024 - Exista un loc de munca din Romania in care un șofer poate caștiga mai mulți bani decat un prefect. Romanii sunt tot mai incantați de acest job din țara noastra. Iata ce salariu primesc!

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!

Serialul de pe Netflix care a paralizat lumea a ajuns locul 1 și in Romania. Producția starnește controverse uriașe

21:45, 25.03.2024 - Netflix a reușit sa cucereasca, din nou, topurile din intreaga lume, cu un serial de la creatorii Game of Thrones. Cu doar 8 episoade și 3 actori din celebra producție, producția a reușit sa fie pe locul 1 chiar și in Romania.Filmul a starnit, insa, și valuri uriașe de nemulțumiri in toata…


Ce parere ai despre aceasta stire?