Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident teribil, în apropiere de Lugoj! O femeie a murit după ce a fost lovită de patru mașini

Publicat:

Accidentul a avut loc seara trecuta, in apropiere de Lugoj, pe raza localitații Iohanesfield. O femeie de 52 de ani a vrut sa treaca strada, insa nu s-a asigurat, moment in care a fost suprinsa și accidentata de o mașina. Femeia a fost proiectata pe contrasens, dupa care a fost lovita de alte mașini care […] The post Accident teribil, in apropiere de Lugoj! O femeie a murit dupa ce a fost lovita de patru mașini appeared first on Gazeta din Vest .

Citeste articolul mai departe pe gazetadinvest.ro…  

Sursa articol: gazetadinvest.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeie, omorata pe trotuar! A fost lovita de o mașina implicata intr-un accident

12:45, 17.04.2024 - O femeie, in varsta de 53 de ani, a fost accidentata mortal, pe trotuar, dupa ce a fost lovita de o mașina implcata intr-un accident. Accidentul a avut loc, marți seara, pe Splaiul 1 Decembrie 1918, din Lugoj. „Un barbat in varsta de 50 de ani a condus o autoutilitara pe Splaiul 1 decembrie…

Accident grav in Lugoj. Doua mașini s-au ciocnit, iar una dintre ele a ajuns pe trotuar/Un pieton a murit – VIDEO

09:50, 17.04.2024 - Un grav accident a avut loc marți seara, 16 aprilie, in Lugoj. Doua autoturisme s-au lovit, iar in urma impactului una dintre mașini a fost proiectata pe trotuar. A acroșat o femeie, care era pieton. Accidentul a avut loc marți seara, pe Splaiul 1 decembrie 1918 din Lugoj, județul Timiș. Victima care…

O femeie a fost ucisa pe trotuar, in Lugoj, dupa un accident teribil intre doua mașini

08:56, 17.04.2024 - Doua mașini au fost implicate marți seara intr-un accident produs pe o strada din Lugoj, județul Timiș. In urma impactului, una dintre ele a fost proiectata pe trotuar, unde a lovit mortal un pieton.

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

O femeie a murit și alte trei persoane au fost ranite dupa ce un șofer a vrut sa intoarca fara se asigure

09:45, 31.03.2024 - O femeie a murit, iar cinci persoane, intre care doua minore, au fost ranite in urma ciocnirii violente dintre doua masini. Accidentul rutier care s-a produs sambata seara, la intrare in Timisoara. Un șofer, de 57 de ani, aflat pe banda I de mers, ar vrut sa intoarca fara sa se asigure si s-a izbit…

Accident tragic la Strașeni: O femeie a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de un microbuz ce ieșea dintr-o parcare

17:50, 19.02.2024 - O femeie a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de un microbuz ce ieșea dintr-o parcare, in apropiere de Procuratura din Strașeni. Potrivit Poliției, accidentul tragic s-a produs in dimineața zilei de astazi, 19 februarie.

Tragedie in Harghita. O femeie și-a pierdut viața, dupa ce a fost lovita de un tren. Victima a murit pe loc

08:35, 05.02.2024 - Tragedie de proporții in Harghita. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita mortal de tren. Aceasta s-a stins din viața pe loc, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit. Accidentul s-a produs intre stațiile Toplița și Galautas.


Ce parere ai despre aceasta stire?