Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident teribil cu trei mașini în Timiș! A fost nevoie de intervenția elicopterului ISU

Publicat:

Duminica, la ora 11:28, ISU Timiș a fost solicitat sa intervina la un accident rutier pe DN68A, pe raza localitații Margina. In accident au fost implicate 3 autoturisme in care se aflau 5 persoane, dintre care 4 persoane necesita ingrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat de urgența o autospeciala cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, 2 ambulanțe SAJ, 8 pompieri. De asemenea, la locul intervenției se deplaseaza și elicopterul SMURD. Cele 4 victime sunt conștiente. 2 prezinta multiple traumatisme, iar celelalte 2 victime prezinta leziuni ușoare.

Citeste articolul mai departe pe timisoarastiri.ro…  

Sursa articol: timisoarastiri.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier grav intr-o localitate clujeana cu victime multiple! Patru persoane au ajuns la spital!

10:25, 30.04.2024 - Accidentele rutiere nu ocolesc județul Cluj nici in Saptamana Patimilor. De puțin timp a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime multiple. Accidentul s-a produs in localitatea Caianu. La fața locului sunt mai multe autospeciale de pompieri, echipaje SMURD, Poliția, descarcerarea și ambulanța.…

FOTO - Accident mortal teribil: un barbat a decedat, totul dupa o coliziune intre trei mașini / Patru persoane au ajuns la spital in stare grava

20:35, 19.04.2024 - Un barbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, in urma coliziunii a trei autoturisme pe principala artera de circulatie din municipiul Ramnicu Valcea.

Accident rutier grav, pe A1: victime incarcerate și 4 mașini implicate; intervine elicopterul SMURD

13:41, 18.04.2024 - Pompierii sibieni intervin de urgența la un accident rutier pe A1 la un accident rutier in care sunt implicate mai multe mașini. Din primele informații exista o victima incarcerata și alte doua victime care au nevoie de asistența medicala. A fost chemat și elicopterul SMURD.

O femeie a fost ucisa pe trotuar, in Lugoj, dupa un accident teribil intre doua mașini

08:56, 17.04.2024 - Doua mașini au fost implicate marți seara intr-un accident produs pe o strada din Lugoj, județul Timiș. In urma impactului, una dintre ele a fost proiectata pe trotuar, unde a lovit mortal un pieton.

Accident grav la Galați dupa ce un camion s-a rasturnat. A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD

13:06, 12.04.2024 -  Potrivit ISU Galati, la numarul unic de urgenta 112 a fost anuntata producerea unui accident rutier. Este vorba despre un camion cu piatra rasturnat, doua victime fiind incarcerate, constiente, in localitatea Ganesti din  comuna Cavadinesti. „La fata locului s-au deplasat o autospeciala de la Garda…

Accident teribil intre un autoturism și o motocicleta care a luat foc – a fost nevoie de elicopter

17:05, 08.04.2024 - Accident rutier urmat de incendiu intre o motocicleta si un autoturism pe DN7 pe raza localitatii Mandruloc. Au fost trimise pentru intervenție o autospeciala de stingere, SMURD Vladimirescu, elicopterul SMURD. Pe motocicleta se aflau 2 persoane, 1 autoturism 1 persoana. Motocicleta a luat foc. Intervenția…

Accident cu doua mașini implicate, in Timiș. Trei persoane au ajuns la spital

12:15, 17.03.2024 - Duminica dimineața, in localitatea Hitiaș, a avut loc un accident rutier in care au fost implicate doua mașini. Dintre cei cinci pasageri ai acestora, trei au fost duși la spital. A fost nevoie și de intervenția pompierilor pentru descarcerare.

Un TIR a intrat intr-un microbuz, apoi intr-o utilitara, pe un drum din Timiș. Doua persoane au ajuns la spital

12:51, 05.03.2024 - Accident produs marți, in jurul pranzului, pe DN 68A, in apropiere de Margina, unde un TIR a intrat intr-un microbuz, apoi intr-o utilitara. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?