Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident nuclear în SUA: TREISPREZECE angajaţi au fost expuşi la izotopi RADIOACTIVI

Publicat:

Angajatii au fost testati pozitivi la americium-241, izotop prezent intr-un tip de deseuri radioactive - transuranic ce contine in special plutoniu - stocate la (WIPP), primul dispozitiv de acest tip in SUA, informeaza Agerpres.

"Este prematur sa se speculeze cu privire la consecintele acestor rezultate preliminarii asupra sanatatii sau pe tema unui eventual tratament necesar", a subliniat intr-un comunicat , reprezentant al WIPP.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident in lanț in Calea Șagului din Timișoara. O femeie a ajuns la spital

11:40, 30.04.2024 - Accident produs intre trei autovehicule, marți, in zona Calea Șagului din Timișoara. Șoferul unei autoutilitare a intrat intr-o mașina pe care a proiectat-o intr-un alt autoturism. In urma impactului, o femeie a fost ranita.

Accident grav in Covasna intre o cisterna și trei autoturisme: doi oameni sunt raniți

09:21, 29.04.2024 - Un accident cu trei autoturisme și o cisterna s-a produs, luni, in județul Covasna. Doi oameni sunt raniți. Traficul este oprit pe DN 10 Intorsura Buzaului și Crasna, in zona localitații Sita Buzaului.

Accident in municipiul Buzau | Doua victime

16:30, 25.04.2024 - Traficul se desfașoara dirijat pe bulevardul Unirii, la intersecția cu strada Prutului, din cauza unui accident rutier. Din primele date, ar fi vorba de o coliziune intre doua autovehicule implicate. In acest moment doua persoane sunt evaluate medical. Vom reveni cu detalii!

Un șofer de ambulanța, trimis in judecata pentru un accident mortal in timpul unei ...

11:05, 24.04.2024 - Un șofer de pe o ambulanța din Suceava este judecat pentru ucidere din culpa la Judecatoria Falticeni, in urma unui accident rutier in care a fost implicat in decembrie 2021, pe E 85, la Roșiori.In urma anchetei polițiștilor și a procurorilor de la Falticeni s-a stabilit ca șoferul ambulanței este ...

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Accident la Ciofrangeni. Barbat de 74 de ani transportat la spital

11:30, 20.04.2024 - Un alt incident rutier s-a produs intre doua autoturisme in comuna Ciofrangeni, satul Lacurile. Citește și: Accident rutier pe strada Libertații din Pitești. Paramedicii SMURD monitorizeaza o persoana La fața locului se asigura masurile specifice de prevenire ale incendiilor de catre un echipaj de pompieri,…

Dosar penal in urma unui accident rutier produs in Budacu de Sus.

23:00, 18.04.2024 - La data de 17 aprilie a.c., politistii Serviciului Rutier au fost directionati in urma unui apel prin SNUAU 112, la un accident de circulatie produs pe Drumul Judetean 173, in Budacu de Sus. La locul evenimentului politistii au constatat faptul ca un autoturism condus de un tanar de 21 de ani din Budacu…


Ce parere ai despre aceasta stire?