Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident într-o mină din China: 19 persoane au murit și alte 28 sunt blocate în subteran

Publicat:

Un accident produs intr-o mina de carbune din sud-vestul Chinei a provocat moartea a cel putin 19 persoane si a blocat in subteran alte 28, au anuntat, joi, autoritatile locale, relateaza AFP.

Un total de 154 de mineri se aflau in subteran, in mina situata in orasul Panzhihua (provincia Sichuan), in momentul in care s-a produs o explozie, miercuri dupa-amiaza, potrivit unui comunicat publicat pe un site guvernamental.

Peste 100 dintre ei au putut fi salvati si operatiunile de salvare continuau. joi, au precizat autoritatile locale.

Aceasta tragedie…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.

Cel puțin 19 morți dupa ce o autostrada din China s-a prabușit

10:30, 01.05.2024 - O porțiune a unei autostrazi s-a prabușit miercuri dimineața in sudul Chinei, iar cel puțin 19 oameni au murit, au anunțat oficialii locali, conform Hotnews . Optsprezece mașini au cazut dupa ce o porțiune de autostrada s-a surpat in zona orașului Meizhou din provincia Guangdong, in urma ploilor puternice…

Mai multe persoane au murit in urma unui accident produs la un raliu din Ungaria

22:41, 24.03.2024 - Mai multe persoane au murit si alte cateva au fost ranite in urma unui accident produs la Raliul Esztergom-Nyerges, unde un vehicul a iesit de pe sosea si a intrat in spectatori. Serviciul National de Ambulanta a transmis, duminica dupa-amiaza, catre agentia ungara de presa MTI, ca viata a patru oameni…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.

Incendiu catastrofal in China - Cel puțin 14 oameni au murit

10:55, 24.02.2024 - Cel putin 15 persoane au murit, iar alte 44 au fost ranite intr-un incendiu, intr-un bloc, in estul Chinei, vineri, potrivit unui bilant provizoriu anuntat sambata de catre autoritatile orasului Nanjing, relateaza AFP, potrivit news.ro. Cauzele sinistrului fac oboiectul unei anchete, insa primele…

Un barbat de 64 de ani a murit și alte patru persoane au fost ranite intr-un accident produs pe „Drumul Morții” VIDEO

18:20, 23.02.2024 - Un sofer in varsta de 64 de ani si-a pierdut viata si alte patru persoane au fost transportate la spital, una dintre ele fiind preluata cu ajutorul unui elicopter SMURD, in urma unui accident de circulatie petrecut, vineri, pe DN2 (E85)


Ce parere ai despre aceasta stire?