Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident groaznic în județul Constanța! Cinci victime până acum, dintre care trei copii

Publicat:

Este zi cu ghinion pe șoselele din Romania. Inca un accident grav a avut loc in urma cu puțin timp, de data aceasta in județul Constanța. Cinci persoane au fost ranite, dintre care și trei copii, conform ziuaconstanta.ro.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier grav la Petriș, in județul Bistrita-Nasaud. Opt persoane implicate, dintre care sase copii

23:10, 21.05.2024 - Un accident rutier in care, din primele informatii, au fost implicate opt persoane, dintre care sase copii, s-a produs, marti seara, pe raza localitatii Petris, din judetul Bistrita-Nasaud, potrivit Inspectoratului judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU).

VIDEO – PETRIȘ: Accident cu 8 victime, dintre care 6 copii. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

21:46, 21.05.2024 - Pompierii militari intervin in aceste momente la un accident rutier produs pe raza localitații Petriș. Din primele informații, sunt implicate 8 persoane, dintre care 6 sunt copii. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Un grav accident rutier a avut loc in aceasta seara in localitatea Petriș. Din…

ACCIDENT grav in județul Cluj cu 3 mașini facute praf. Una dintre cele 3 victime, in coma, cu multiple traumatisme

07:20, 25.04.2024 - In seara de miercuri, 24 aprilie, a avut loc un accident grav pe E 81, pe raza localitații Șardu, comuna Sanpaul din județul Cluj. In accident au fost implicate 2 autoutilitare și un autoturism. 

Doi copii raniti intr-un accident rutier, la Arsa, judetul Constanta. Fetita se afla in coma

18:55, 01.04.2024 - Astazi, 1 aprilie, a avut loc un accident rutier in localitatea Arsa, judetul Constanta. La fata locului au ajuns doua resurse Saj B2 si Saj C2. La locul incidentului au fost gasiti doi copii,pietoni: un baietel de trei ani, ce a suferit un traumatism craniocerebral si se afla in stare constienta. o…

Accident teribil, in Romania. Un copac a cazut peste o mașina in care se aflau cinci copii!

10:35, 29.03.2024 - Un accident teribil a avut loc, vineri dimineata, in Romania. O masina in care se aflau cinci copii a fost lovia de un copac doborat de vant, in localitatea Muresenii Bargaului, aflata la poalele Pasului Tihuta, potrivit datelor transmise de ISU Bistrita-Nasaud. In masina se aflau cei cinci copii si…

Accident grav cu șase victime, din care trei sunt copii, in Brasov. O mașina s-a izbit de un TIR

10:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc pe o șosea din judetul Brasov. Sase persoane, din care trei sunt copii, au ajuns in stare grava la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in plin intr-un TIR staționat pe marginea drumului. 

Accident grav in Polonia. O mașina a intrat in mulțime, ranind 17 persoane, inclusiv trei copii. Doua dintre victime sunt in stare critica

18:06, 01.03.2024 - Un accident grav a avut loc in orașul polonez Szczecin, unde o mașina a intrat in mulțime, ranind 17 persoane, inclusiv trei copii. Doua dintre victime sunt in stare critica, conform informațiilor furnizate de Poland-24.com.

Rujeola continua sa faca victime in Romania! Doi copii sub un an au murit

14:10, 28.02.2024 - Rujeola, o boala care poate fi prevenita prin vaccinare, continua sa faca ravagii in Romania, lasand in urma tragedie și pierdere. In ultima saptamana, doi copii sub un an au murit din cauza acestei boli, subliniind necesitatea unei acțiuni urgente pentru protejarea sanatații publice.


Ce parere ai despre aceasta stire?