Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav în Capitală. Două persoane au ajuns la spital cu diverse răni după ce trei mașini s-au izbit violent (FOTO)

Publicat:

al , a fost implicat astazi intr-un accident rutier in sectorul Botanica al Capitalei si a avut nevoie de ingrijiri medicale. In urma impactului o masina a fost facuta zob, iar automobilul fostului ministru a fost grav avariata.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier in Vrancea! Șase persoane au ajuns la spital dupa ce trei mașini s-au ciocnit violent

18:00, 06.05.2024 - Un accident grav a avut loc in Vrancea. Trei autoturisme s-au lovit din plin, iar in urma impactului, mai multe persoane au ajuns in stare grava la spital. Autoritațile au intervenit cu mai multe autospeciale și ambulanțe SMURD pentru a-i salva pe cei raniți.

Șase mașini, grav avariate dupa un accident in lanț in capitala: Doua persoane, transportate la spital

11:35, 29.04.2024 - Doua persoane au fost transportate la spital in urma unui grav accident produs in aceasta dimineața, pe strada Doina din capitala. Potrivit oamenilor legii in accident au fot implicate 6 unitați de transport.

FOTO - Accident mortal teribil: un barbat a decedat, totul dupa o coliziune intre trei mașini / Patru persoane au ajuns la spital in stare grava

20:35, 19.04.2024 - Un barbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, in urma coliziunii a trei autoturisme pe principala artera de circulatie din municipiul Ramnicu Valcea.

Adolescent de 17 ani, beat și drogan la volan. Tanarul a provocat un accident rutier și s-a izbit de un copac. Cinci persoane au ajuns la spital

10:05, 07.04.2024 - Un tanar de 17 ani a provocat un accident rutier unde cinci persoane au ajuns la spital cu rani grave. Baiatul nu avea permis și s-a urcat la volanul autoturismului dupa ce a consumat alcool și substanțe interzise.

Accident grav pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Capitala. Un motociclist s-a izbit violent de un autobuz VIDEO

07:20, 07.04.2024 - Un accident teribil a avut loc, joi seara, pe Bulevardul Iuliu Maniu din București.Din primele date, conducatorul unei motociclete a intrat intr-un autobuz al RATB, iar motorul ar fi ajuns sub mijlocul de transport. Deocamdata, nu se cunoaște starea motociclistului.La fața locului au ajuns polițiștii…

Accident pe Dunare: Un vas de croaziera s-a izbit violent intr-un zid de beton a unei ecluze

11:05, 30.03.2024 - Unsprezece persoane au fost ranite dupa ce un vas de croaziera din Bulgaria a intrat in cursul nopții de vineri spre sambata intr-un zid de beton intr-o ecluza de pe Dunare, in nordul Austriei, a anunțat sambata poliția locala. Conform Reuters, aproximativ 160 de pasageri se aflau la bordul navei…

Accident grav in Cluj. Șapte persoane au fost ranite și au ajuns la spital, dupa ce trei mașini s-au ciocnit

18:51, 23.03.2024 - Un accident grav a avut loc intre localitațile Vlaha și Luna de Sus, din județul Cluj. Trei autoturisme au fost implicate, iar mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?