Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit în Turcia! 11 oameni au murit şi alți 46 au fost răniţi - VIDEO

Publicat:

Unsprezece persoane au murit si 46 au fost ranite în noaptea de vineri spre sâmbata în Turcia când autocarul în care se aflau a iesit de pe sosea si s-a izbit de copacii de la marginea drumului, au relatat agentiile de presa Dogan si Anadolu, preluate de DPA si AFP.

Plecat din Ankara, autocarul transporta în principal familii de turisti în drum spre statiunea de ski Uludag, din nord-vestul tarii.

Drumul nu era nici umed, nici înghetat, a precizat guvernatorul regiunii Eskisehir, unde s-a produs accidentul.

Se pare…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

O tornada a facut ravagii in China. Cel puțin 5 oameni au murit, iar alți 33 au fost raniți

11:05, 28.04.2024 - Cel puțin cinci oameni au murit și 33 au fost raniți in China, dupa ce o tornada a facut ravagii, in apropiere de Hong Kong. Cerul s-a intunecat brusc in toiul zilei, o vijelie puternica a pornit, iar rafalele violente au inceput sa smulga acoperișuri. Tornada a lovit cu rafale de peste 250 de kilometri…

Accident grav in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua autoturisme au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni / FOTO

10:10, 31.03.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua vehicule au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni. Tragicul eveniment rutier s-a petrecut in comuna Borca.

O nava de croaziera din Bulgaria s-a izbit de un zid pe Dunare, in Austria. 11 oameni au fost duși la spital

12:20, 30.03.2024 - Unsprezece persoane au fost ranite atunci cand o nava de croaziera bulgara s-a izbit in cursul nopții de un zid de beton intr-o ecluza de pe Dunare, in orașul Aschach an der Donau din nordul Austriei, a anunțat sambata poliția locala, conform Reuters.

Accident grav in Dolj: Doua mașini s-au izbit puternic, iar una a luat foc. O femeie a murit, alți cinci oameni sunt raniți

11:20, 28.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc, joi, in judetul Dolj, unde doua masini s-au ciocnit, iar una a luat foc. In urma impactului, o persoana a murit și alte cinci au fost ranite și sunt transportate la spital.

Un camion a intrat intr-un baraj de poliție, in Spania. 6 oameni au murit și 3 sunt raniți

14:40, 19.03.2024 - Șase oameni, printre care doi membri al Garzii Civile, au murit marți, in apropiere de Sevilla, dupa ce un camion a intrat intr-un baraj de poliție, a anuntat guvernul regiunii Andaluzia, care a vorbit despre un accident.

Șoferul unui camion a facut infarct la volan și a murit, pe DN17. Autovehiculul a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un mal de pamant

12:55, 19.03.2024 - Un camion a a iesit de pe sosea, luni, 18 martie, la Dorna Candrenilor, in judetul Suceava, iar barbatul aflat la volan a fost gasit de salvatori in stop cardio-respirator. Șoferul nu a raspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat.

Un șofer roman de TIR a murit ars de viu dupa ce a intrat in alt TIR pe o șosea din Germania

15:35, 16.03.2024 - Un șofer roman, de 29 de ani, a murit in cabina TIR-lui cuprins de flacari, dupa un accident devastator pe o autostrada din Germania. Joi dupa-amiaza, in jurul orei 17.15, trei TIR-uri s-au izbit violent din cauza unui șantier in lucru care a ingustat benzile. Un croat de 35 de ani si un ucrainean de…

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.


Ce parere ai despre aceasta stire?