Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cu patru morţi la Sibiu. Impactul teribil dintre un camion şi un Duster, surprins de o cameră de bord VIDEO

Publicat:

O tragedie s-a produs vineri dimineata in Sibiu, dupa ce un camion a intrat in plin intr-un Duster. Doi barbati si doua femei au murit vineri. Impactul a fost surprins de camera de pe bordul unui autoturism care era oprit in intersectie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident la Ciocana: Un Land Rover, boțit dupa ce s-a tamponat cu un camion, intr-o intersecție

11:45, 26.04.2024 - Un accident a avut loc astazi, dimineața, pe o strada din sectorul Ciocana. Impactul a avut loc intre un Land Rover și un camion. Potrivit oamenilor legii nici o persoana implicata in accident nu a avut de suferit.

Accident rutier teribil in Iași. Doua persoane au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion / FOTO

19:10, 25.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dupa-amiaza, 25 martie 2023, in Iași. Doua persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.

Imagini care va pot afecta emoțional - Accident teribil pe șoselele din Romania / VIDEO

08:51, 13.03.2024 - Imagini tulburatoare surprinse de camera de bord a unei mașini. Un accident teribil, petrecut pe centura Avrigului (Sibiu) și soldat cu trei morți. Oamenii din mașina nu au avut nicio șansa. In imagini se poate vedea cum un camion lovește in plin o mașina și apoi cade in gol de pe pod. Atenție, urmeaza…

Accidentul grav din Avrig, soldat cu trei morți, a fost filmat. O camera de bord a surprins momentul impactului

20:00, 12.03.2024 - Accidentul grav produs vineri, pe centura orașului Avrig, a fost surprins de camera de bord a șoferului care circula in spatele mașinii lovite de camion. Trei barbați au murit, vineri, intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul national DN1, pe centura orasului Avrig. Un camion a intrat intr-o…

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Accident cu 3 morți pe DN1, in Avrig. Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod

17:05, 08.03.2024 - Trei barbați au murit, vineri, intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul national DN1, pe centura orasului Avrig. Un TIR a intrat intr-o mașina dupa ce i-a explodat roata, dupa care a cazut de pe un pod.

Un tanar si un bebelus de 8 luni, morti intr-un accident pe DN 14

09:00, 31.01.2024 - Un tanar si un bebelus de 8 luni, au murit, azi noapte, intr-un accident petrecut pe DN 14, la ieșirea din localitatea Copșa Mica spre Mediaș. O tanara de 17 ani a fost grav ranita. Potrivit IPJ Sibiu , barbatul de 29 de ani, din Seica Mare, conducea un autoturism spre Medias. El a pierdut controlul…

Accident devastator in Mexic, intre un autobuz și un camion de marfuri. 19 morți și 22 de raniți VIDEO

08:55, 31.01.2024 - O coliziune frontala devastatoare, intre un autobuz și un camion de marfuri, a dus la decesul a 19 oameni, alți 22 fiind raniți. Tragicul eveniment a avut loc in statul nord-vestic al Mexicului, intr-o zona turistica frecventata de canadieni și americani.


Ce parere ai despre aceasta stire?