Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AC Milan a început reconstrucţia! Italienii au reuşit un supertransfer azi: "Va purta numărul 10"

Publicat:

Administratorul delegat al celor de la AC Milan, , a anuntat azi pe site-ul oficial transferul mijlocasului japonez al celor de la TSKA Moscova, .

"Acum putem vorbi. Din 3 ianuarie 2014, va fi jucatorul Milanului. Am depus contractul la liga.

Va fi o problema, deoarece Honda este extracomunitar si nu va avea drept de joc la meciul cu din 6 ianuarie.

Probabil ca va debuta la urmatorul meci, cu Sassuolo. Honda va purta tricoul cu numarul 10", a declarat Galliani pentru site-ul oficial.

Internationalul japonez

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ianis Hagi a reușit sa joace ceva mai mult de o jumatate de ora in meciul de vineri al lui Alaves

11:40, 11.05.2024 - Internationalul roman Ianis Hagi, introdus in minutul 63, a jucat ceva mai mult de o jumatate de ora in meciul de vineri al lui Alaves, 2-2 pe teren propriu cu Girona in prologul etapei a 35-a a campionatului de fotbal al Spaniei, conform Agerpres.

Primul dublu assist reușit dupa patru ani și jumatate! A decis victoria echipei sale in play-off

15:50, 10.05.2024 - Adrian Paun (29 de ani), mijlocașul lui Bnei-Sakhnin, integralist in jocul caștigat in deplasare cu Hapoel Haifa (2-1), a oferit pasa decisiva la golurile victoriei. Ultima oara cand a facut asta s-a intamplat la CFR Cluj, in partida cu Chindia (4-0). Internaționalul roman a ajuns la 3 goluri și 3 assisturi…

Activitate crescuta pe un poligon de teste nucleare din nordul Rusiei. Expert japonez: „Ar trebui sa ne ingrijoreze in mod serios”

18:00, 08.04.2024 - Lucrari de constructii intense au fost observate pe un poligon utilizat pentru teste nucleare in nordul Rusiei inca de anul trecut, ceea ce creste probabilitate ca Moscova sa se pregateasca pentru un nou test nuclear, estimeaza un expert japonez specializat in problemele armatei ruse.

Cine-concerte la TIFF.23. Cel mai influent film realizat vreodata și un horror japonez provocator.

13:25, 27.03.2024 - Primul weekend de TIFF.23 aduce cine-concerte la Castelul Banffy. Italienii de la Edison Studio vor acompania live influentul film Metropolis, o capodopera a cinematografiei mute, plasat intr-un viitor super-tehnologizat, cu un mesaj puternic și actual.

Un membru al unei comisii electorale din Moscova care purta un tricou cu numele lui Navalnii a fost reținut

18:05, 17.03.2024 - Un membru al unei comisii electorale din Moscova a fost reținut pentru ca purta un tricou pe care scria numele liderului opoziției Alexei Navalnii, care a indemnat rușii cu puțin timp inainte de a muri sa vina la urne la ora 12, in sem de protest fața de liderul de la Kremlinm, scrie hotnews.ro .

Dumitru Crudu: Nici nu ma indoiesc ca la Moscova sau la Rostov pe Don ar fi putut purta pistolul cu el

19:20, 03.03.2024 - Dumitru Crudu este un poet și dramaturg de limba romana din Republica Moldova. Este caștigator al Concursului de dramaturgie „Cea mai buna piesa romaneasca a anului”, organizat de Uniunea Teatrala din Romania (UNITER) și de Fundația Principesa Margareta a Romaniei, ediția 2003. Este membru al Uniunii…

Osimhen a egalat recordul lui Maradona la SSC Napoli

09:45, 29.02.2024 - Internationalul nigerian Victor Osimhen, autorul unui hat-trick pentru SSC Napoli in meciul cu Sassuolo (scor 6-1), a egalat recordul legendarului fotbalist argentinian Diego Armando Maradona, care a marcat cel putin 10 goluri in patru sezoane consecutive in tricoul clubului italian, informeaza EFE,…

VIDEO. Dennis Man a reușit un nou gol pentru Parma

19:25, 18.02.2024 - Internaționalul roman Dennis Man și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor pentru Parma, care a trecut de Pisa cu scorul de 3-2, sambata, in etapa cu numarul 25 din Serie B. Adrian Benedyczak (25), Dennis Man (81) si Enrico Del Prato (90+5) au marcat golurile liderului, in timp ce pentru oaspeti au…


Ce parere ai despre aceasta stire?