Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A uitat de unde a plecat. Uite cum a ajuns să pozeze Vulpiţa pentru fani

Publicat:

Veronica si au ajuns sa fie cunoscuti de o tara intreaga. Cazul lor, aparent unul obisnuit, a starnit in cele din urma multe curiozitati si a ridicat multe semne de intrebare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

"Am uitat sa mor" | Cazul impresionant al unui barbat bolnav de cancer terminal care s-a recuperat dupa ce s-a mutat intr-o tara inclusa in "Zona Albastra"

19:40, 28.04.2024 - Un barbat de 66 de ani, care suferea de cancer pulmonar in faza terminala, a luat decizia de a se intoarce acasa, intr-o tara inclusa in Zona Albastra. La scut timp starea sa de sanatate s-a imbunatațit considerabil si 30 de ani mai tarziu si-a spus poves

"A uitat" sa declare zeci de perechi de incalțaminte, insa vameșii de la Leușeni l-au identificat

12:26, 28.04.2024 - Un barbat a „uitat” sa declare la vama 71 perechi de incalțaminte de brand, noteaza Noi.md. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, urmare a verificarilor unui microbuz, ce se deplasa din Germania spre Republica Moldova. „In cadrul controlului vamal, șoferul, un barbat cu dubla…

A „uitat” sa declare la vama 71 perechi de incalțaminte de brand de sute de mii de lei: Barbatul va fi sancționat

10:15, 28.04.2024 - Un barbat a „uitat” sa declare la vama 71 perechi de incalțaminte de brand. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, urmare a verificarilor unui microbuz de model „Mercedes-Benz Sprinter”, ce se deplasa din Germania spre Republica Moldova.

'Vedeta Romaniei', Vulpița, a divorțat de Viorel Stegaru: Și-a parasit definitiv soțul și copiii

23:25, 15.04.2024 - 'Vedeta Romaniei', Vulpița, a divorțat de Viorel Stegaru: Și-a parasit definitiv soțul și copiiiVulpița a confirmat divorțul de Viorel Stegaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e loc de sentimente bune, nici macar de dragul copiilor.Vedeta Romaniei, Vulpița, a decis sa lamureasca ce se intampla,…

Vulpița a confirmat divorțul de Viorel Stegaru! Ce face Veronica, dupa ce s-a intors in Romania: ”Nu mai...” / FOTO

10:45, 14.04.2024 - Vulpița a confirmat ca a divorțat oficial de Viorel Stegaru! Se pare ca nu mai exista nicio șansa de impacare intre cei doi, deși ea s-a intors in Romania. In timp ce ea locuiește la parinții ei, Viorel Stegaru și familia lui au grija de copiii pe care ii au impreuna.

Vulpița, o noua imagine cu iubitul? Tanara a uitat complet de Viorel Stegaru / FOTO

10:40, 11.04.2024 - Vulpița și-a gasit din nou fericirea? La cateva luni dupa ce a anunțat desparțirea de fostul iubit, tanara s-a afișat alaturi de un barbat misterios pe rețelele de socializare. Imaginea care arata ca a uitat complet de Viorel Stegaru.

Mirela Vaida, adevarul despre cazul Vulpița și Viorel! De ce a fost difuzata la Acces Direct atat de des povestea celor doi, de fapt: „8 luni de zile...”

21:00, 04.03.2024 - Mirela Vaida a spus adevarul despre cazul Vulpița și Viorel. Iata din ce motiv a fost difuzata atat de des la Acces Direct povestea celor doi, de fapt. Ce a marturisit celebra prezentatoare TV.

Ce marturisiri neașteptate a facut Mirela Vaida despre Viorel și Vulpița, dupa ce n-au mai aparut la TV. Parerea sincera a vedetei

12:00, 02.03.2024 - Mirela Vaida a scos la iveala detalii neașteptate despre Viorel Stegaru și fosta lui soție, Vulpița, la mai bine de doi ani de cand cei doi n-au mai aparut pe micile ecrane ale publicului in emisiunea Acces Direct.


Ce parere ai despre aceasta stire?