Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A uitat de inhibiţii şi a pozat GOALĂ! Un fotomodel celebru a băgat bărbaţii în boală

Publicat:

Cunoscuta în întreaga lume pentru formele extrem de sexy, a simtit nevoia sa fie din nou în centrul atentiei. Modelul a pozat goala pentru o revista.

Blonda a înfierbântat barbatii cu aparitia ei, deoarece s-a fotografiat asa cum a lasat-o mama natura. nu are inhibitii si a demonstrat asta de nenumarate ori.

Fotomodelul a aparut pe coperta unei reviste cu sânii goi, iar zona intima a fost acoperita doar de o geaca. Cu siguranta, barbatii au fost încântati de ipostaza în care s-a lasat pozata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Concubina lui Costica raspunde acuzațiilor, dupa ce sora lui a spus ca batranul a fost lasat sa zaca intr-un grajd. A fost uitat și de copii

19:35, 08.05.2024 - Costica a ajuns sa doarma intr-un grajd de aproape doua saptamani. Nici de sarbatori nu a venit nimeni la el, chiar daca este paralizat și a fost alungat din casa de femeia cu care este impreuna de 53 de ani.

Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cantareței! Cunoscuta blonda a murit ieri, la 47 de ani, in urma unui AVC / FOTO

09:50, 20.04.2024 - Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cantareței! Cunoscuta blonda a murit ieri, pe data de 19 aprilie, la varsta de 47 de ani, in urma unui AVC. Iata ce au transmis amicii artistei!

Primaria a „uitat” de un drum important de acces in Bacau. Ivancea: „Viziteu trece zilnic pe aici, dar calitatea deplorabila a carosabilului l-a lasat indiferent!”

10:30, 13.04.2024 - Un drum ce aparține de Primaria Bacau a fost lasat in parasire de municipalitate. Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacau, cere transferarea șoselei de la Primarie la CJ, pentru a putea fi modernizata. Valentin Ivancea, președinte al CJ, a fost in teren, impreuna cu Irina Argatu, primarița…

Celebru cantareț de opera, uitat azi. Takacs Mihaly, baimareanul care a vrut sa se faca preot

23:20, 03.04.2024 - A studiat pentru a deveni preot, dar profesorii lui i-au remarcat vocea excepționala și l-au indrumat altfel. Dupa ce a studiat actoria la Budapesta, a ajuns in cele din urma absolvent al Academie Naționala de Muzica din Ungaria, unde a plecat inca de la o varsta frageda.

Dezbaterea la Senat pe taxa de boala s-a lasat cu scandal: 'Ii aruncam o manușa in bot și il provocam la duel'

14:21, 03.04.2024 - La 100 de zile de cand a fost introdusa taxa pe boala, premierul declara ca decizia de eliminare va fi luata in aceasta saptamana. Bolnavii cronici și femeile gravide care iși iau concediu medical primesc cu 10% mai puțini bani la final de luna. Senatorul USR Ștefan Palarie a vorbit de la tribuna…

Drama prin care trece Christina Applegate, cunoscuta pentru rolul lui Kelly Bundy. Boala e necruțatoare: "Am 30 de leziuni"

15:05, 27.03.2024 - Christina Applegate, cunoscuta pentru rolul din "Familia Bundy", a facut noi dezvaluiri despre lupta grea pe care o duce impotriva sclerozei multiple. Drama ei a emoționat o generație intreaga, care o admira de ani de zile.

Știrile Antena Stars. Cuplul momentului in showbiz-ul romanesc! Un fotbalist celebru și o cunoscuta cantareața s-au dat de gol, pe internet / VIDEO

17:05, 08.03.2024 - Este cuplul momentului in showbiz-ul romanesc! Cel mai nou cuplu din lumea mondena din Romania a fost deconspirat. El, o figura cunoscuta in lumea sportului, ea o blonda focoasa și dorita de toți barbații. Iata despre cine este vorba!

„Rana” provocata de Dinamo a lasat urme adanci » Claudiu Niculescu, interviu-eveniment: „Am iertat, dar nu am uitat și n-o sa uit niciodata! Sa aflu din presa la 12 jumatate noaptea?!”

18:15, 07.03.2024 - Claudiu Niculescu, 47 de ani, a marturisit ca nu va putea uita ceea ce i s-a intamplat la Dinamo in toamna 2018, cand a fost antrenorul roș-albilor vreme de trei saptamani, 13 antrenamente și 3 meciuri, fiind mazilit in miezul nopții ca sa vina Mircea Rednic. # „A ramas o rana deschisa”, s-a confesat…


Ce parere ai despre aceasta stire?