Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A trecut momentul în care Oana Zăvoranu se cântărea în direct și spunea cât are ”în viu”! Bruneta s-a cumințit total

Publicat:

A fost cel mai controversat personaj din showbiz-ul românesc, dar acum s-a linistit! a avut astazi câteva transformari absolut uimitoare.

Oana a fost în mijlocul multor scandaluri la TV și în viața privata. Aceasta a fost protagonista unui moment savuros la &"Un show pacatos&", acolo unde s-a cântarit în direct.


-Deci în viu am 49 aproape. Tu ai zis ca nu am nici 45.

-Îmbracata.

Cine a zis ma ala cu 45, cu televizorul în brate? Nu are functie sau un ochi. 48,8.

- Si zic…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Zavoranu castiga sume uriase doar din TikTok, dar se judeca in instanta pentru bani. Cine i-a adus prejudicii financiare: „Am intrat intr-un cuib cu viespi”

11:10, 04.05.2024 - Oana Zavoranu a decis sa se retraga de pe micile ecrane și sa se axeze pe mediul online. Bruneta este destul de activa pe TikTok, iar platforma a devenit o sursa importanta de venit pentru ea. Cati bani a ajuns sa caștige vedeta in doua saptamani doar din TikTok! Alți romani muncesc luni de zile […]…

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

ROCA Investments a investit in total 54 milioane de euro direct in companii din Romania

14:05, 23.04.2024 - ROCA Investments inregistreaza pentru al șaselea an consecutiv o creștere, ajungand la o valoare de piața de 81,64 milioane de euro, cu un randament anualizat al investițiilor (IRR) de 29,11%.

Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu! A pierdut 50.000 de euro, dar a și caștigat. Declarații exclusive / VIDEO

22:50, 26.03.2024 - Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu. Bruneta face declarații exclusive despre ocupația care ii aduce venituri, in momentul de fața. Care este cea mai mare suma pe care vedeta a caștigat-o din noua afacere.

Bugetarii din primarii iși aleg cu atenție momentul grevei generale. Cand ar putea „paraliza” total activitatea instituțiilor

07:56, 22.03.2024 - Angajații din primariile de comune au notificat șefii din instituțiile unde sunt incadrați cand ar putea declanșa greva generala, fiind pe masa acestora trei variante, una dintre ele fiind exact saptamana alegerilor locale.

Cinci zodii cu lipici total la bani in urmatorii cinci ani! Vor avea o evoluție fulminanta, e momentul ideal sa se faca remarcați și sa renunțe la temeri

16:35, 20.02.2024 - In urmatorii 5 ani, cinci zodii se imbogațesc și vor avea parte de numeroase schimbari pozitive in viața lor. Vor avea o perioada foarte buna și se vor bucura de succes. Acești nativi sunt proiectați sa straluceasca in domeniul financiar in urmatoarea jumatate de deceniu, astrele oferindu-le oportunitați…

Oana Zavoranu a picat testul de cultura generala de pe TikTok. Internautii au ras cu lacrimi, ce gafe a facut

19:21, 13.02.2024 - Oana Zavoranu s-a facut de ras pe internet! Bruneta este destul de activa pe rețelele de socializare, mai ales pe TikTok, acolo unde ține legatura cu fanii sai. Recent, fosta actrița a fost supusa unui test de cultura generala, dar l-a picat. Cand au auzit ce a putut sa raspunda diva, internauții au…

O noua victorie in instanța pentru Oana Zavoranu! Bruneta este tot mai aproape sa iși recupereze bunurile: ”Au fost protejate de...” / FOTO

08:40, 09.02.2024 - Vești bune pentru Oana Zavoranu! Bruneta a mai atins o victorie in instanța, dupa o perioada grea din viața ei. Decizia magistraților de la Tribunalul București au adus multa bucurie și implinire in sufletul ei, fapt pe care l-a și exprimat public, pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?