Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A spus adevărul în sfârşit! Ce a răspuns Ionela, de la "Mireasă pentru fiul meu" la întrebarea: "Eşti însărcinată?"

Publicat:

Formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Mireasa pentru fiul meu", si s-a tot vehiculat pâna acum faptul ca ea ar fi însarcinata. De aceasta data, însa, amândoi au dat raspunsul. Ionela si Teodor vor deveni parinti?

Invitati, astazi, la emisiunea "",  de la , Teo si Ionela au venit cu zâmbetul pe buze ca de fiecare data si au vorbit sincer despre relatia lor.

a vrut sa stie neaparat daca este adevarat ce se vorbeste în presa, despre ideea ca cei doi vor…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 7. Daiana este insarcinata. Tanara a facut anunțul chiar de ziua lui Dani: „Te iubim și ne mandrim cu tine, tati!”

11:00, 29.04.2024 - Daiana și Dani, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa au anunțat ca vor deveni parinți. Tanara i-a facut o urare speciala soțului de ziua lui, anunțand sarcina. Astfel, familia Craciun va mai avea un membru!

Star Matinal. Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați: „Urmatorul eveniment...” / VIDEO

12:55, 22.04.2024 - Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați. Iata cum a petrecut, dar și ce declarații a facut celebrul om de afaceri, in exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars!

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

Star Matinal. Ce face Miki de la K-pital de cand s-a retras din lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupa artista: „Adevarul e ca...” / VIDEO

12:30, 27.03.2024 - Miki de la K-pital a venit astazi in platoul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars și a vorbit despre ocupația pe care o are de cand s-a retras din lumina reflectoarelor. Iata ceface artista in prezent!

Mireasa, sezon 4. Cum a raspuns Raluca Șaulescu cand a fost intrebata daca este insarcinata. Care este adevarul

13:50, 23.03.2024 - Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor dupa experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tanara a fost intrebata daca este insarcinata, iar raspunsul ei a fost extrem de sincer.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Star Matinal. Cum a fost pentru Cristina Cioran momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama: „Eram convinsa!” / VIDEO

13:16, 08.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Cristina Cioran a vorbit despre momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama inainte de a-și face testul de sarcina. Iata cum a fost pentru actrița clipa in care a aflat ca este gravida cu fetița ei!

Star Matinal. Care este secretul fericirii Bellei Santiago și al soțului ei, Ionuț. Cei doi, interviu emoționant: „Comunicarea și...” / VIDEO

09:10, 15.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Bella Santiago și soțul ei, Ionuț, au marturisit care este secretul fericirii lor. Cei doi au oferit un interviu emoționant și au vorbit deschis despre viața lor. Iata ce declarații au facut artista și partenerul ei de viața!


Ce parere ai despre aceasta stire?