Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A scăpat ca prin minune după ce mai multe bucăţi de gheaţă au căzut în urma sa

Publicat:

A scapat ca prin minune. O femeie din Rusia a fost la un pas de tragedie dupa ce mai multe bucați de gheața au cazut chiar in momentul cand aceasta intra intr-o cladire.S-a intamplat luni, in orașul rus Novokuznețk.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un copil de numai 2 ani a scapat ca prin minune, dupa ce a cazut de la etajul 2

12:30, 20.04.2024 - Echipajele de salvare trimise la fata locului l-au gasit pe micut in viata, constient si cooperant.Incidentul a avut loc intr-un bloc situat pe strada Muresului din municipiul Cluj-Napoca. Primele date arata ca un copil de doi ani a cazut de la etajul al doilea.„Copilul a fost preluat de catre echipajul…

Episcopul Mar Mari Emmanuel a scapat cu viața ca prin minune - Atacatorul și-a taiat singur degetele (FOTO)

17:30, 17.04.2024 - Viața episcopului Mar Mari Emmanuel a fost probabil salvata deoarece cuțitul atacatorului sau nu s-a deschis corect in timpul injunghierii - iar suspectul și-a taiat propriile degete in timpul atacului, relateaza Daily Mail.

O femeie a scapat cu viața dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu știe ce s-a intamplat

14:00, 14.04.2024 - O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

A cazut o mare teorie a conspirației despre atacul terorist din Rusia: 'E nebunesc!' – VIDEO

19:15, 28.03.2024 - Imediat dupa atacul terorist din Rusia au inceput sa apara diverse teorii ale conspirației. In una din piste se insinua ca toata operațiunea ar fi fost pusa in scena de FSB. In sprijinul acestei ipoteze, au fost prezentanți diverști barbați din sala unde a avut loc atacul. Ca mesaj de „identificare”…

Norocul infinit al unui ieșean. A scapat ca prin minune dupa ce s-a impușcat in cap, chiar in ziua in care trebuia sa divorțeze

16:00, 19.03.2024 - Un barbat din Iași, care s-a impușcat in cap chiar in ziua in care trebuia sa semneze actele de divorț, a scapat ca prin minune, iar cazul lui a surprins intreaga lume medicala din capitala Moldovei.

Operațiunea „Invazia Moldovei”. Cum a cazut presa internaționala in capcana dezinformarii ruse

06:35, 11.03.2024 - Instituții media de top din lume au titrat ca Transnistria va cere alipirea la Rusia și urmeaza o invazie a Republicii Moldova. Portalul Uniunii Europene care lupta impotriva știrilor false pro-Kremlin a analizat cum presa internaționala a cazut in capcana dezinformarii ruse.

Armata rusa deține controlul total - Ultima fortareața din Avdiivka a cazut

10:35, 19.02.2024 - Armata rusa detine controlul total asupra fabricii de cocs si produse chimice din Avdiivka, au relatat luni agentiile de presa de stat ruse, citate de Reuters, in timp ce cea mai mare parte a orasului a cazut in mainile fortelor ruse in weekend, dupa luni de lupte devastatoare. Duminica, Rusia a…

Putin a mai scapat de un aspirant la funcția președinte. Candidatura lui Boris Nadejdin a fost invalidata

14:00, 08.02.2024 - Ultima speranța a rușilor pare sa fi fost spulberata, intrucat comisia electorala din Rusia a decis respingerea candidaturii lui Boris Nadejdin la alegerile prezidențiale, care vor avea loc in perioada 15-17 martie, relateaza BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?