Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A primit Premiul Pulitzer 2014, iar acum va fi ecranizat

Publicat:

1438847440 Romanul de succes"Sticletele" va fi ecranizat „Sticletele”, al treilea roman al Donnei Tartt, a atras deja laudele criticilor, o serie de nominalizari și un Premiu Pulitzer. Achiziționarea drepturilor de ecranizare a carții de catre Warner Bros ii reconfirma succesul.

Filmul va fi produs de , regizorul filmelor de succes &"Ora de vârf&", Dragonul Roșu și recentul blockbuster &"Hercules&", alaturi de , producatorul câștigatorului Premiului BAFTA din anul 2012, &"Jocurile foamei&".

Povestea adolescentului de 13 ani a carui soarta…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alice Munro a murit. Scriitoarea canadiana, laureata a premiului Nobel pentru Literatura, avea la 92 de ani

20:45, 14.05.2024 - Scriitoarea canadiana Alice Munro, laureata a premiului Nobel, care a analizat viata de zi cu zi prin prisma povestirilor timp de peste 60 de ani, a murit la varsta de 92 de ani, la azilul sau din Ontario. Ea suferea de dementa de mai bine de un deceniu, scrie stirileprotv.ro .

Robert de Niro deschide un hotel la bulgari, aproape de Vama Veche

11:55, 22.04.2024 - Robert de Niro a pus ochii pe turiștii din Mamaia. Faimosul actor american deschide un hotel pe litoralul bulgaresc.  Situat la circa 100 de kilometri de granița Vama Veche, in zona Varna, complexul hotelier de lux va avea pe frontispiciu Nobu, compania de restaurante și hoteluri la care actorul este…

Caștigatorul premiului de milioane de euro la loto, un clujean, și-a ridicat ieri banii; identitatea sa e secreta. E al doilea cel mai mare premiu din istoria jocului

10:10, 19.03.2024 - Continue reading Caștigatorul premiului de milioane de euro la loto, un clujean, și-a ridicat ieri banii; identitatea sa e secreta. E al doilea cel mai mare premiu din istoria jocului at Info real.

Donald Trump a depus o garanție de peste 90 de milioane de dolari pentru apelul sau in procesul cu scriitoarea E. Jean Carroll

21:15, 08.03.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump a depus vineri o garanție de 91,6 milioane de dolari la un tribunal federal din New York, pentru a putea face apel la condamnarea in procesul de calomnie intentat de scriitoarea E. Jean Carroll, arata un document judiciar consultat de AFP, noteaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?