Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit un stâlp al administrației, omul plâns de o întreagă comunitate!

Publicat:

Vlasineștiul ramane mai gol și mai sarac prin plecarea in lumea celor drepți a celui care a fost Ioan Cricleviț, cetațean de onoare al comunei, titlul fiindu-i conferit de , actual senator și fost primar.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi tineri de 15 si 19 ani au murit dupa ce au intrat cu mașina intr-un stalp si apoi s-au rasturnat, in Arges

18:11, 02.05.2024 - Accidentul s-a produs joi, 2 mai, pe DN 65A, in localitatea argeseana Caldararu. Șoferul, un tanar de 19 ani cu permisul luat de nici o luna, și un adolescent de 15 ani au murit, iar alți doi minori au fost raniți, potrivit IPJ Argeș.Șoferul de 19 ani iși luase permisul de conducere pe 9 aprilie, iar…

Tanara propusa de Arad pentru titlul TVR Omul Anului. Anamaria Popa este iubita de intreaga comunitate VIDEO

19:25, 26.04.2024 - Tanara voluntara Anamaria Popa care, cu sprijinul semenilor, a renovat spitale, gradinițe și creșe, este propunerea Aradului pentru titlul TVR Omul Anului. Anamaria a devenit iubita de comunitate de la primele proiecte.

Minodora, declarații emoționante dupa ce Naomy a murit la 47 de ani. S-au cunoscut la un festival de muzica ușoara: „Am ras și am plans impreuna”

21:40, 20.04.2024 - Naomy a murit in urma cu o zi, la 47 de ani, pe un pat de spital din Germania. Familia sufera cumplit, iar printre cei care au apreciat-o se numara și Minodora. Artista spune ca a avut primele interacțiuni cu ea acum mulți ani, in perioada in care amandoua incercau sa se lanseze in muzica.

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Inca nu a fost gasit. 100 de polițiști, intreaga comunitate cu drone cu termoviziune, șenilate și ATV-uri il cauta pe micuț

19:15, 17.03.2024 - Inca nu a fost gasit. 100 de polițiști, intreaga comunitate cu drone cu termoviziune, șenilate și ATV-uri il cauta pe micuț Intreaga comunitate a fost mobilizata de polițiști la Tudora pentru localizarea unui copil disparut imediat dupa orele amiezii. Peste 100 de forțe de ordine, voluntari si cainele…

Accident grav pe strada Odoreului din Satu Mare. Șoferul a murit in urma impactului

14:40, 06.03.2024 - Un accident rutier grav s-a petrecut azi la amiaza pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare. O mașina a intrat intr-un stalp iar șoferul a ramas incarcerat pana la venirea pompierilor. “Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana…

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?