Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit Issey Miyake, celebrul creator de modă japonez. A fost unul dintre supraviețuitorii bombei de la Hiroshima

Publicat:

Celebrul creator de moda japonez a murit de cancer la varsta de 84 de ani. Miyake s-a nascut in Hiroshima si avea 7 ani cand bomba atomica a fost lansata asupra orasului, in timp ce el se afla la scoala.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce a murit, de fapt, celebrul transgeder Naomi: Rudele și prietenii fac eforturi sa ii repatrieze trupul neinsuflețit

22:06, 21.04.2024 - Naomi a murit pe un pat de spital in Germania, celebr acantareața transgendender a suferit un accident vascular-cerebral in urma cu cateva zile. Cei apropiați fac eforturi pentru a o repatria și a-i oferi un inmormantare in țara natala, Romania.

Breaking - Celebrul transgender Naomi a murit: In cinci zile urma sa iși sarbatoreasca ziua de naștere

08:20, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre Antonela, o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Roberto Cavalli a murit. Cine a fost alaturi de celebrul creator de moda pana la ultima suflare

11:20, 13.04.2024 - Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani. Vestea ca celebrul creator de moda a fost data in cursul zilei de vineri, 12 aprilie 2024. Se pare ca acesta a avut alaturi o persoana draga pana la ultima suflare.

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Celebrul OJ Simpson a murit la 76 de ani: Fostul star de fotbal american suferea de cancer

20:20, 11.04.2024 - O.J. Simpson a murit de cancer la varsta de 76 de ani. Vestea a fost confirmata de familia lui. Fostul star din NFL (Liga de Fotbal American) a fost achitat in 1995 de uciderea soției sale și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga America, scrie observatornews.ro .

Doliu in lumea sportului mondial. A murit celebrul O.J. Simpson la 76 de ani

20:10, 11.04.2024 - Doliu imens in lumea sportului mondial! Orenthal James Simpson, cunoscut drept OJ Simpson, a murit la varsta de 76 de ani. El a fost unul dintre cei mai importanți running backs din istoria fotbalului american. Care a fost cauza decesului? O.J. Simpson a murit la varsta de 76 de ani O.J. Simpson, fostul…

A murit George Nicolescu, cantarețul orb, celebru pentru șlagarul „Eternitate”. Anunțul a fost facut de un coleg de breasla

12:15, 26.03.2024 - A murit George Nicolescu. Celebrul cantareț care s-a nascut orb și a devenit cunoscut datorita șlagarului „Eternitate” s-a stins din viața, iar anunțul trist a fost facut de un coleg de breasla.


Ce parere ai despre aceasta stire?