Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit femeia care a trăit în trei secole și sub 90 de guverne: Emma Morano

Publicat:

Cea mai batrana persoana din lume a murit sambata, la cinci luni dupa ce a implinit 117 ani. s-a nascut in 1899 in nordul Italiei si era ultima persoana in viata nascuta in secolul al 19-lea. A trecut prin trei secole, doua razboaie mondiale si 90 de guverne italiene. A fost cel mai in varsta dintre cei opt copii ai familiei si a avut parte de o viata tumultuoasa. Primul sot a disparut pe campul de lupta in Primul (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atentatul terorist de la Moscova. A fost arestata a 12-a persoana. 133 de oameni au murit

19:11, 27.04.2024 - Inca o persoana a fost arestata de polițiștii rușii in legatura cu atentatul de luna trecuta din sala de concerte din Moscova. Este a 12-a persoana care ajunge dupa gratii. Cel puțin 133 de persoane au murit in atacul terorist.

Dramele din viața Oanei Radu. A fost abandonata de tatal ei dupa naștere, fostul iubit a murit incendiat, iar cu fostul soț spune ca a trait in teroare

18:40, 12.04.2024 - Oana Radu se bucura de un succes incredibil și este o femeie implinita, insa nu a putut sa spuna același lucru despre viața ei dintotdeauna. Artista a trecut printr-o muțime de drame. A fost abandonata de tatal ei, fostul iubit a murit incendiat, iar relația cu Catalin Dobrescu s-a dovedit a fi un eșec.

Cine este persoana care i-a calauzit viața Iulianei Marciuc! Lecția pe care a invațat-o prezenatatoarea, odata cu trecerea anilor / VIDEO

22:50, 09.04.2024 - Iuliana Marciuc vorbește despre persoana care și-a pus amprenta asupra vieții ei! Prezentatoarea TV ne dezvaluie lecția pe care a invațat-o, odata cu trecerea anilor. Cel mai important sfat primit de jurnalista.

A murit cel mai batran om din lume! Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viața la varsta de 114 ani

11:40, 03.04.2024 - Este o veste trista in lume! A murit cel mai batran om din lume! Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viața la varsta de 114 ani. El a murit marți, pe data de 2 aprilie 2024. Iata cine a fost Juan Vicente Perez Mora, dar și ce se știe despre el!

A murit cantarețul George Nicolescu la varsta de 74 de ani

12:41, 26.03.2024 - A murit cantarețul George Nicolescu la varsta de 74 de ani Cantautorul George Nicolescu, cunoscut pentru melodia “Eternitate”, a murit la varsta de 74 de ani, a anuntat Andrei Paunescu pe Facebook.  “S-a stins George Nicolescu. Familia ramasa aici mi-a permis sa va dau vestea. Abia implinise 74 de ani…

Viața incredibila a lui Paul Alexander, care a trait peste 70 de ani intr-un „plaman de fier” | VIDEO

09:35, 24.03.2024 - Povestea lui Paul Alexander, cunoscut ca „omul din plamanul de fier”, e de-a dreptul impresionanta, e povestea unui luptator care, in ciuda dezavantajelor fizice majore, a reusit nu doar sa supravietuiasca, ci si sa aiba o viata plina si sa-i ajute pe cei din jurul lui.

Accident grav pe autostrada A2, in zona Lehliu-Gara: o persoana a murit și alte trei au fost grav ranite

16:45, 16.03.2024 - Pe A2 Bucuresti-Constanta, la kilometrul 61, in zona localitatii Lehliu-Gara, judetul Calarasi, conducatorul unui autoturism a pierdut controlul directiei si s-a rasturnat in afara carosabilului, transmite Centrul Infotrafic din IGPR. In urma impactului au fost patru victime, dintre care o persoana…

Sfarsit cumplit pentru o familie de romani din Bologna, Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu.

11:11, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?