Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit chef-ul Jol Robuchon, deținătorul celor mai multe stele Michelin din lume

Publicat:

Cel mai premiat chef din lume și "bucatarul secolului" pentru ghidul Gault & Millau, francezul a murit luni la 73 de ani, la cateva luni dupa dispariția unui alt „monstru sacru”, , scrie AFP.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a dezvaluit juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki: „Fiica mea a mancat la 3 ani in 20 de restaurante cu stele Michelin”

14:45, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki, despre pasiunea pentru gastronomie in familia lui: ”Fiica mea a mancat, la 3 ani, in 20 de restaurante cu stele Michelin”

13:20, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

A murit Florentina Satmari, unul dintre cei mai mari realizatori TV: „Drum lin catre stele, Mamuca!”

15:40, 15.02.2024 - A murit Florentina Satmari, unul dintre cei mai mari realizatori TV ai Romaniei. Triste veste a fost anunțata de Matilda Pascal Cojocarița, interpreta de muzica populara, unul dintre colaboratorii apropiați ai Florentinei Satmari.

Povești de impresionat partenerii de Valentine's Day: cum a ajuns compania Michelin sa ofere stele restaurantelor

06:35, 13.02.2024 - Daca doriți sa va impresionați partenera cu ocazia Zilei Indragostiților, alegerea restaurantului poate fi un inceput bun in acest sens. Iar cu cat restaurantul este mai renumit și, eventual, și distins cu calificative care ii atesta performanța, cel...

Șocant: Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton și singurul care a coborat sub 2h și un minut, a murit intr-un accident rutier!

10:30, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton, si antrenorul sau au murit, duminica, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya. Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut, relateaza Reuters. ...

Doliu in lumea sportului. Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit la 24 de ani. Ce s-a intamplat cu sportivul

09:51, 12.02.2024 - Conform informațiilor de ultima ora, este doliu in lumea sportului. Deținatorul recordului mondial la maraton masculin, kenyanul Kelvin Kiptum, in varsta de 24 de ani, a fost ucis alaturi de antrenorul sau, Gervais Hakizimana din Rwanda.

Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial la maraton, a murit in urma unui accident rutier

08:15, 12.02.2024 - Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial la maraton, și antrenorul sau, Gervais Hakizimana, au murit duminica, 11 februarie, intr-un accident rutier. O alta persoana ar fi fost transportata de urgența la spital.

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.


Ce parere ai despre aceasta stire?