Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A intrat în magazin și fiecare bărbat a întors capul după ea! Cum a ieșit din casă această domnișoară! "Ea s-a văzut în oglindă?"

Publicat:

 O fotografie publicata pe internet a devenit în scurt timp virala, asta dupa ce reprezentanții sexului puternic nu au putut sa nu o "împraștie" peste tot. Motivul interesului? Ei bine, o domnișoara ce nu pare sa fi trecut de prima tinerețe, a ieșit din casa într-o ținuta cel puțin sexy, daca nu provocatoare de-a dreptul.

Cu un tricou ce nu trece de coapse, aceasta pare sa fi uitat sa-și asorteze o fusta sau vreo pereche de pantaloni și și-a afșat posteriorul în toata splendoarea. Femeia nu pare afi sinchisita sau rușinata de vestimentația neadecvata.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant: un barbat a murit dupa ce s-a inecat cu o bucata de carnat, pe terasa unui magazin

15:30, 11.06.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Suceava a murit, dupa ce s-a inecat cu o bucata de carnat, pe terasa unui magazin alimentar. Doua femei, care au fost martore, au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Poliția cauta un barbat care a plecat de acasa și nu s-a mai intors!

22:55, 26.05.2024 - La data de 26 mai a.c, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizata despre faptul ca la data 25 mai a.c., in jurul orei 08.00, Iuhos Alexandru, in varsta de 66 de ani, a plecat voluntar de la locuința sa din municipiul Cluj-Napoca și nu a revenit pana in prezent. La momentul plecarii acesta era…

Un barbat din Targu Ocna a evadat din arestul la domiciliu și a furat portofelul unei angajate dintr-un magazin

12:15, 23.05.2024 - Un barbat din Targu Ocna, care era arestat la domiciliu, a evadat și a furat portofelul unei angajate dintr-un magazin din localitate. Pe 16 mai, polițiștii au fost sesizați ca un barbat de 42 de ani ar fi patruns in incinta unei societați comerciale din Stațiunea Targu-Ocna, de unde ar fi sustras un…

Un barbat așteapta de 10 zile sa fie operat la Spitalul Județean de Urgența Slobozia. „Doctorul a spus ca anestezistul refuza sa intre in sala de operație cu el”

14:00, 18.05.2024 - Caz halucinant la Spitalul Județean de Urgența Slobozia. Un pacient așteapta de 10 zile sa fie operat la picior, insa intervenția a tot fost amanata. Motivul: unitatea medicala are un singur anestezist, cu jumatate de norma, și au fost alte cazuri mult mai urgente.

Motivul pentru care un barbat a zgariat 22 de mașini. A fost prins de proprietari

14:40, 17.04.2024 - Un barbat s-a enervat ca pe strada Traian Demetrescu din municipiul Sibiu numeroase mașini sunt parcate pe trotuar și incurca trecerea pietonilor, motiv pentru care a luat un obiect ascuțit și a zgariat 22 de mașini. El a fost prins chiar de catre proprietarii autoturismelor care s-au trezit cu mașinile…

INCIDENT NEAȘTEPTAT Avion TAROM intors la aeroportul Otopeni dupa ce a fost lovit de fulger

09:15, 25.03.2024 - Motivul exact pentru intoarcerea la București nu a fost confirmat oficial. The post INCIDENT NEAȘTEPTAT Avion TAROM intors la aeroportul Otopeni dupa ce a fost lovit de fulger first appeared on Informatia Zilei .

Trucurile incredibile ale stewardeselor. De ce stau cu mainile sub fund in timpul decolarii și aterizarii? - VIDEO

11:35, 20.03.2024 - Daca nu știai, scaunele de siguranța sunt locurile pe care membrii echipajului pot sta in timpul decolarii și aterizarii. Prin plasarea mainilor sub fese, insoțitorii de bord se pun in așa-numita „poziția de intarire”, pentru situații de urgența. In timpul poziției, echipajul trebuie sa aiba picioarele…


Ce parere ai despre aceasta stire?