Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A încercat să intre în țară cu bagajul ticsit de țigări: O tânără, prinsă la Aeroport

Publicat:

Funcționarii postului vamal Aeroport Internațional Chișinau, urmare a controlului de specialitate, au depistat 310 pachete de țigari in bagajul unui pasager al rutei ErevanChisinauDocumentata pe caz este o cetațeana straina, in varsta de 25 de ani.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Polițiștii au incercat sa o aresteze pe Nicki Minaj in Amsterdam! Celebra cantareața ar fi fost prinsa cu droguri in aeroport: ”Au spus ca au gasit...” / VIDEO

20:35, 25.05.2024 - Informații de ultima ora in showbiz-ul internațional! Nicki Minaj ar fi dat de probleme mari in Amsterdam, iar polițiștii au incercat sa o aresteze! Celebra cantareața ar fi fost prinsa cu droguri asupra ei. Iata reacția tranșanta a lui Nicki Minaj!

A incercat sa intre in țara cu 1648 de pastile psihotrope, ascunse in geanta: Ce a declarat barbatul, vameșilor

20:36, 08.05.2024 - Un cetațean al Israelului este cercetat de oamenii legii dupa ce a incercat sa introduca ilicit in țara pastile cu efect psihotrop. Potrivit informațiilor tanarul se deplasa cu un autocar din Kiev spre Chișinau.

Zbura in Egipt cu 32 de mii de dolari, nedeclarați: O femeie, prinsa la Aeroport cu o avere in bagajul de mana

09:50, 08.05.2024 - O femeie straina este cercetata de oamenii legii dupa ce a fost prinsa cu valuta nedeclarata la Aeroportul Internațional Chișinau. Potrivit informațiilor femeia a incercat sa plece in Egypt cu circa 32 de mii USD, tainuiți in bagajul de mana.

Cu mii de euro și dolari in bagajul de mana: Un strain, prins cu valuta nedeclarata la ieșirea din Moldova

17:00, 27.04.2024 - Funcționarii vamali in cooperare cu polițiștii de frontiera au identificat un pasager, in Aeroportul Internațional Chișinau, care a incercat sa scoata din R. Moldova bani fara a fi declarați, anunța Serviciul Vamal.

A incercat sa mituiasca polițiștii cu 100 de euro, dupa ce a fost prins gonind cu peste 150km/h: Șoferul Mercedesului, cercetat de oamenii legii

13:15, 25.04.2024 - Un tanar de 22 de ani este cercetat de oamenii legi, dupa ce acesta a incercat sa mituiasca polițiștii de patrulare care l-au surprins gonind cu peste 150km/h pe traseul Chișinau- Giurgiulești.

(video) Au falsificat acte, și-au pus propriul administrator și au incercat sa scoata de pe contul unei companii 140.000 de euro: Suspecții, reținuți

18:06, 12.04.2024 - Patru persoane din Chișinau au fost reținute pentru tentativa de escrocherie, fiind acuzate ca au incercat, prin frauda și uz de acte false, sa goleasca de milioane conturile unei companii de IT.

Incidente in timpul desfașurarii alegerilor din Rusia. Un barbat a incercat sa incendieze sectia de votare din Chisinau

13:40, 17.03.2024 - In aceste zile au loc alegeri prezidențiale la Moscova, dar și in marile orașe unde Rusia are consulate sau ambasade, printre acestea și Chișinau, capitala Republicii Moldova, unde, conform autoritaților, au avut loc incidente in timpul desfașurarii alegerilor din Rusia. Se pare ca un barbat a incercat…

Venea din Egipt cu bagajul plin cu haine pentru comerț: O straina, prinsa la Aeroportul Chișinau cu marfa nedeclarata

17:21, 05.03.2024 - Oamenii legii, cerceteaza o femeie straina cu varsta de 52 de ani, care a fost depistata de vameșii de la Aeroport in timp ce intenționa sa transporte ilicit un lot comercial de articole vestimentare.


Ce parere ai despre aceasta stire?