Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A ieșit din închisoare după 44 de ani. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut

Publicat:

A incercat sa omoare un ofiter de politie si, in 1970, a intrat la inchisoare. A iesit dupa 44 de ani, iar socul pe care l-a avut atunci cand a vazut cat de mult s-a schimbat lumea in acest timp l-a naucit. Avea 25 de ani cand a pasit in spatele gratiilor, iar azi, la aproape 70 de ani, incearca sa se adapteze la o lume care nu inceteaza sa-l uimeasca, scrie adevarul.ro.

a iesit din inchisoare dupa ce si-a ispasit pedeapsa primita in 1970, cand a fost gasit vinovat de tentativa de omor asupra unui ofiter de politie. Vara trecuta a iesit din „cusca“ si primul impuls a fost…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parisul va testa taxiurile zburatoare in timpul Jocurilor Olimpice 2024: „Un lucru util care va permite transportul rapid și fara opriri”

18:55, 16.06.2024 - Taxiurile zburatoare vor fi testate deasupra Parisului in timpul Jocurilor Olimpice din 2024, a anunțat ministrul francez al Transporturilor, Patrice Vergriete. Noile vehicule nu vor disponibile pentru publicul larg, scrie adevarul.ro .

Din inchisoare in tranșee. Cum incearca Ucraina sa transforme deținuții in soldați

07:06, 14.06.2024 - Volodimir Zelenski a promulgat legea pentru recrutarea condamnaților in armata pe 17 mai. Aceasta acțiune a venit in incercarea Ucrainei de a intari eforturile militare ale țarii in razboiul cu Rusia. Deținuții care sunt eliberați din inchisoare pentru a servi in armata vor lupta in unitați separate…

Cum poți prepara o salata sanatoasa, potrivit unui dietetician

15:35, 16.05.2024 - O gramada rece și moale de verdeața? Același amestec de roșii tocate, castraveți și ceapa? Salatele pot fi facute mult mai interesante, pastrandu-le in același timp sanatoase, transmite Today.com. De la salata la dressing, de la gust la nutriție, iata ghidul pentru a-ți construi acasa o salata sanatoasa.…

Cum incearca sa scape de inchisoare turcul care a ucis-o pe Mirela, in Dambovița. Noi detalii șocante

10:30, 20.04.2024 - Noi dezvaluiri șocante ies la iveala in cazul crimei din Dambovița care a șocat Romania. Turcul acuzat de uciderea Mirelei iși continua lupta pentru libertate, iar eforturile disperate ale familiei sale aduc in prim-plan noi detalii tulburatoare.

Incredibil! Cum incearca avocații sa il scape pe Mario Iorgulescu, condamnat DEFINITIV la 13 ani și 8 luni de inchisoare: „E un dispozitiv performant”

21:25, 28.03.2024 - Mario Iorgulescu (28 de ani) a fost condamnat in octombrie 2023 la 13 ani și 8 luni de inchisoare cu executare, ca urmare a accidentului mortal provocat in 2019. Decizia a fost definitiva și executorie, dar fiul șefului LPF nu a putut fi adus din Italia. Astazi, avocații au apelat la o cale extraordinara…

Cum incearca avocatii lui Mario Iorgulescu sa-l scape inchisoare: „Sufera de leziuni cerebrale inca din copilarie”

20:00, 28.03.2024 - Avocatii lui Mario Iorgulescu incearca sa-l scape pe tanar de condamnarea de 13 ani si 8 luni de inchisoare pentru omor, sustinand ca are leziuni cerebrale inca din copilarie si nu intelege ce se intampla la proces.


Ce parere ai despre aceasta stire?