Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost finalizat studiul de fezabilitate pentru drumul expres care va trece prin Tureni

Publicat:

Drumul de legatura dintre Tureni și a primit recent avizul de la Agenția pentru Protecția Mediului Cluj. Acum a fost aprobata documentația studiului de fezabilitate pentru Dx... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Sorin Grindeanu: Pas important pentru Drumul Expres Cluj-Dej! Astazi, au fost depuse 5 oferte pentru contractul necesar elaborarii Studiului de Fezabilitate al acestui nou drum de mare viteza din Transilvania

16:55, 29.04.2024 - ”Pas important pentru Drumul Expres Cluj-Dej! Astazi, au fost depuse 5 oferte pentru contractul necesar elaborarii Studiului de Fezabilitate al acestui nou drum de mare viteza din Transilvania”, a anuntat ministrul intr-o postare. El arata ca valoarea estimata este de 28,34 milioane de lei (fara TVA),…

Mobilizare buna pe șantierul viitorului drum expres de la Tureni, cu sute de muncitori și utilaje in teren. Stadiul fizic al lucrarilor a ajuns la 25%.

18:40, 24.04.2024 - Sute de muncitori și utilaje de lucru, pe șantierul drumului de legatura a Clujului la Autostrada Transilvania. Potrivit estimarilor oficiale, lucrarile la viitorul drum expres vor fi incheiate pe final de an.

Noi imagini de pe șantierul viitorului drum de legatura a Clujului la Autostrada Transilvania. Cum avanseaza lucrarile?

13:10, 17.04.2024 - Lucrarile la drumul expres de la Tureni, care va asigura legatura dintre Autostrada Transilvania și DN1, avanseaza in teren. Sunt șanse mari ca la finalul acestui an Clujul sa aiba asigurata conexiunea la autostrada.

Progres bun pe drumul expres dintre A3 și DN1! „O armata” de utilaje, mobilizate pe șantier - FOTO/ VIDEO

15:31, 03.04.2024 - Sute de muncitori și utilaje, mobilizate pe șantierul viitorului drumul expres dintre DN1 și A3. Constructorii au profitat de vremea buna din ultimele zile și „au turat motoarele” pe DEx 4 din Tureni.

Drumul dintre Oradea și Sanmartin aproape finalizat. Stadiul lucrarilor

13:00, 03.04.2024 - Lucrarile la drumul de legatura au ajuns la un stadiu fizic de 90%. Acestea se concentreaza in zona Centurii Oradea, la pasajul subteran pentru pietoni și bicicliști și asfaltarea tronsonului afectat de lucrari.

”Decizie aberanta” privind autostrazile

13:10, 01.04.2024 - USR acuza ca, ”dupa ce a intarziat doi ani autostrazile A8, A3 si A13, ministrul PSD Sorin Grindeanu le ingroapa la noua companie, fara angajati si fara buget”.   ”Este o decizie aberanta in acest moment! Unele dintre cele mai importante proiecte de autostrazi si drumuri expres din Romania sunt mutate…

Licitația pentru lotul doi din drumul expres Arad – Oradea a fost lansata

17:06, 24.03.2024 - In timp ce licitațiile pentru realizarea tronsoanelor aferente lotului 1 și 3 din drumul expres Arad-Oradea au fost lansate in urma cu o luna (23... The post Licitația pentru lotul doi din drumul expres Arad – Oradea a fost lansata appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Podul peste A3, dintre comunele Tureni și Petreștii de Jos, este in stare precara: „Se rupe efectiv drumul”

10:55, 22.02.2024 - Un clujean a semnalat faptul ca podul peste Autostrada Transilvania, dintre comunele Tureni și Petreștii de Jos, se afla in stare precara și poate reprezenta un adevarat risc pentru șoferii care il traverseaza. Podul se afla pe drumul DJ103G, intre comunele Tureni și Petreștii de Jos, iar potrivit clujeanului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?