Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost condamnat un angajat al Depozitarului Naţional al Valorilor Mobiliare

Publicat:

Un angajat al al (DNVM) a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru folosirea intentionata a situatiei de serviciu in interese materiale si personale, si pentru confectionarea documentelor oficiale false, transmite agentia Novosti-Moldova cu referire la serviciul de presa al a RM.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Clujeanul care ”rezolva orice”, condamnat la 10 ani de pușcarie!

16:15, 06.05.2024 - Lacatuș Gavril Daniel este clujeanul care a inșelat persoane pe banda rulanta. S-a dat drept profesor universitar, consilier de parlamentar, angajat la SRI și, in aproximativ 10 ani de zile, a reușit sa caștige diverse sume de bani printr-un trafic de influența care nu avea nicio finalitate. Le promitea…

Soția lui Aleksei Navalnii si-a angajat garda de corp: 'Cand esti prea cavaler, poti face o miscare gresita'

15:31, 18.04.2024 - Iulia Navalnaia, vaduva fostului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnii, a declarat intr-un interviu pentru revista Time publicat miercuri ca si-a angajat o garda de corp in urma unui atac cu un ciocan care l-a vizat la Vilnius pe fosta mana dreapta a lui Navalnii, Leonid Volkov, relateaza Reuters.

Ce studii are Cristian Popescu Piedone. A abandonat liceul și s-a angajat ca spalator de vase. La ce varsta a luat Bacalaureatul

14:26, 03.04.2024 - Cristian Piedone a fost primar al Sectorului 4 timp de 7 ani și jumatate, iar in prezent este primarul sectorului 5 și candidat la Primaria Generala. Totodata, el a anunțat recent ca susține candidatul PSD-PNL la Sectorul 2, spre surprinderea tuturor. De asemenea, el și-a desemnat fiul, actual deputat…

Un angajat al Ambasadei ruse la Chișinau, declarat persoana indezirabila. Ambasadorul, convocat la MAE

11:25, 19.03.2024 - Ambasadorul Rusiei in Rep. Moldova, Oleg Vasnețov, a fost convocat la sediul MAE de la Chișinau pentru a-i fi exprimat protestul in legatura cu organizarea alegerilor ilegale in Transnistria, dar și pentru a fi anunțat despre faptul ca un angajat al misiunii diplomatice a fost declarat indezirabil.

Tanar de 20 de ani retinut pentru tentativa de omor. A atacat cu toporul un angajat din restaurantul unei benzinarii din Capitala

17:46, 08.03.2024 - Un tanar in varsta de 20 de ani a fost retinut de procurori pentru tentativa de omor, dupa ce ar fi incercat sa loveasca in cap, cu un topor, un angajat al unui restaurant din Sectorul 5 al Capitalei, a informat, vineri, Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Shervin Hajipour, castigatorul iranian al premiului Grammy, a fost condamnat la aproape patru ani de inchisoare

22:05, 01.03.2024 - Shervin Hajipour, castigatorul iranian al premiului Grammy, a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare dupa opozitia sa artistica la represiunea Iranului impotriva protestatarilor in 2022, relateaza dpa.

Polițist din Arad, condamnat pentru uz de fals

08:20, 27.02.2024 - Un tanar agent de poliție și-a falsificat un concediu medical in 2012, fiind condamnat in 2024 la șapte luni de inchisoare cu suspendare. Mai are o condamnare la activ, dupa ce a fost prins circuland cu mașina neinmatriculata.


Ce parere ai despre aceasta stire?