Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost cel mai puternic om, dar nu și-a putut salva fetița! Carol I a cunoscut cea mai cumplită durere, ca tată! Greșeala în urma căreia copila lui a murit. Ultimele ei cuvinte, cutremurătoare! „Stați cu mine…”

Publicat:

Cea mai incantatoare naluca a istoriei Romaniei are o privire albastra și adanca, cu care i-a hipnotizat pe toți cei care au vazut-o in viața. Daca s-ar desprinde din tablourile de la Castelul Peleș, probabil ca ar alerga prin incaperi, cu ras cristalin, purtand o veche palarie a tatalui ei și imitandu-l, cu ton grav: „Hai, la drum, Tudorache! Da-i bice!". Sau poate ca ar vrea sa imparta saruturi tuturor vizitatorilor, caci ea voia ca „toata lumea sa fie fericita”. Prințesa Maria, alintata Itty, le-a frant inimile parinților ei, regele Carol I și regina Elisabeta, cu moartea ei fulgeratoare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Netanyahu, despre atacul aerian cu zeci de victime asupra Rafah: „o greșeala tragica”

21:15, 27.05.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat ca atacul aerian in urma caruia zeci de oameni din Rafah au murit a reprezentat „o greșeala tragica”. Cel puțin 45 de persoane din orașul din Gaza au murit in urma loviturii aeriene.

Fiul unui cunoscut artist a murit la doar 18 ani. Problemele de sanatate au inceput cu o banala durere de picioare

08:40, 12.05.2024 -  Ingrijorat, acesta s-a dus la spital, unde a aflat cu groaza ca suferea de cancer. Medicii au descoperit ca tanarul avea o tumoare foarte rara și care reprezinta doar 0,02% din toate tipurile de cancer. Mai exact, este vorba despre o tumoare care ataca oasele, iar apoi se raspandește la țesuturile…

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Destinul tragic al unicului copil al Regelui Carol I si al Reginei Elisabeta. A murit la varsta de 4 ani

14:20, 10.04.2024 - Singura fiica a Regelui Carol I si a Reginei Elisabeta a avut parte de un sfarșit prematur. Maria, Principesa de Hohenzollern, s-a stins din viața la varsta de doar 4 ani, pe 9 aprilie 1874, la Castelul Peles. Din nefericire, o boala banala a ucis-o, noteaza click.ro. Micuța Maria, alintata Itty (de…

Doliu in lumea filmului internațional. Un cunoscut actor a murit la 87 de ani

15:35, 07.04.2024 - Este doliu in lumea cinematografiei internaționale. Un actor cunoscut și indragit pentru rolurile sale s-a stins din viața la 87 de ani. Peter Sodann a fost regizor și scriitor, avand mai multe carți publicate de-a lungul vieții.

Costel Biju, in doliu! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat / FOTO

16:10, 10.03.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicala din Romania! Costel Biju este in doliu, iar in aceste momente trece prin clipe grele! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat in Romania. Iata despre cine este vorba!

Incendiu puternic in Covasna, provocat de copii care s-au jucat cu focul. Un baiețel de 3 ani a fost ranit, doi cai au murit

22:30, 08.03.2024 - Un copil in varsta de trei ani a fost ranit si doi cai au murit in urma unui incendiu izbucnit vineri in localitatea Ilieni, cauzat, cel mai probabil, de jocul cu focul, informeaza Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU) Covasna.

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!


Ce parere ai despre aceasta stire?