Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A apărut testul pentru coronavirus care oferă rezultatul în 20 de minute

Publicat:

Cercetatori din Australia au realizat un test de sange care poate determina o eventuala infecție cu coronavirus in aproximativ 20 de minute, o premiera mondiala in acest domeniu, transmite Reuters, preluat de Agerpes.

Oameni de știința de la susțin ca testul lor poate determina daca o persoana este infectata sau daca a fost infectata in trecut, scrie agerpres.ro.

Citește și: Lovitura pentru ! Demersul facut azi: Plangere pentru a obliga Executivul sa dubleze alocațiile copiilor!

"Printre aplicațiile pe termen scurt ale acestui test se numara…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 100 de balene pilot au eșuat in Australia de Vest

09:30, 25.04.2024 - Experții in fauna marina incerca sa salveze aproximativ 140 de balene pilot eșuate joi in apele puțin adanci ale unui estuar din sud-vestul statului Australia de Vest, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

(video) Doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au lovit in aer: Zece oameni au murit. Momentul, filmat

09:40, 23.04.2024 - Zece persoane au fost ucise marți, dupa ce doua elicoptere militare s-au lovit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters, screi hotnews.ro .

China modifica forțele de putere și da poate cea mai mare lovitura in industria petroliera: importuri record din Rusia

10:05, 22.04.2024 - China modifica forțele de putere și da poate cea mai mare lovitura in industria petroliera: importuri record din RusiaRusia a ramas principalul furnizor de petrol al Chinei in martie, in timp ce rafinariile sale au preluat livrari de petrol Sokol, afectate de sanctiunile occidentale, transmite Reuters,…

Turcia: Cel putin 15 oameni au murit intr-un incendiu la Istanbul

17:15, 02.04.2024 - Cel putin 15 oameni au murit si opt au fost raniti marti intr-un incendiu declansat la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul Istanbulului, a anuntat biroul guvernatorului, transmit AFP, Reuters si dpa. Focul, care intre timp a fost stins, a izbucnit in cursul zilei la un club de noapte…

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.

O singura orca a ucis un rechin alb in doar 2 minute. Comportamentul balenei ucigașe ii uimește pe cercetatori

10:35, 02.03.2024 - Evenimentul care a avut loc in largul coastei Africii de Sud i-a uimit pe oamenii de știința. In mai puțin de doua minute, o balena ucigașa a atacat și a devorat un mare rechin alb. Experții spun ca atacul orcii ofera noi perspective asupra comportamentului lor de pradatori, noteaza The Guardian.

Sute de oameni sunt evacuați in Australia din cauza incendiilor de vegetație care au scapat de sub control

07:36, 25.02.2024 - Mai multe incendii de vegetație pun in pericol localitați din Australia. Sute de oameni sunt evacuați. Cateva proprietați au fost deja distruse, informeaza Mediafax. Un incendiu de vegetație in statul Victoria din Australia a scapat de sub control sambata, potrivit Reuters. Autoritațile au emis o…

Mii de oameni fug de incendiile de vegetație din statul Victoria din Australia

14:00, 22.02.2024 - Peste doua mii de persoane au primit ordin sa se evacueze din orașele, din vestul statului Victoria din Australia, din cauza unui incendiu care a scapat de sub control joi (22 februarie), conform Reuters. Aproximativ 50 km patrați (12.355 acri) sunt in flacari, la nord-vest de Ballarat. O zona similara…


Ce parere ai despre aceasta stire?