Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

8 obiceiuri care te fac să îmbătrânești mai repede. Ai putea trăi cu 20 de ani mai mult

Publicat:

Experții in longevitate avertizeaza asupra comportamentelor care provoaca „daune celulare”. Chiar daca nu putem incetini timpul, ii putem incetini efectele asupra noastra, potrivit experților. Cheia este sa facem alegeri mai sanatoase și sa ne dezicem de cateva obiceiuri.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noutate pe piața muncii: orice roman poate angaja legal personal pentru activitațile casnice. Cum putem angaja menajere

06:06, 25.04.2024 - Persoanele fizice vor putea angaja și plati legal personal care desfașoara activitați ocazionale in gospodarie, precum menajerele sau gradinarii. Experții consultați de „Adevarul“ susțin insa ca demersul este sortit eșecului.

Economia Romaniei inflorește in 2024 și 2025: Experții au gasit 'cheia succesului' din țara noastra

12:15, 01.04.2024 - Moody's estimeaza ca economia Romaniei va avea o crestere de 3% in 2024 si de 3,5% in 2025, sustinuta de consum, dar si de investitiile publice si private, in timp ce Guvernul se va confrunta in continuare cu deficite fiscale si de cont curent ridicate, se arata intr-un raport privind piața locala.…

Expert in Mediu, despre lipsa de educație ecologica la romani: „Cumparam mult, aruncam repede și mult”

22:35, 31.03.2024 - Experții in managementul deșeurilor subliniaza legatura intre educația ecologica și educația financiara, evidențiind impactul consumului asupra generarii deșeurilor. Implementarea unor programe educaționale in școli ar putea reduce semnificativ cantitatea deșeurilor, conform studiilor in domeniu.

Patru obiceiuri proaste la masa care te fac sa imbatranești mai repede. Ce spun specialiștii

17:00, 30.03.2024 - Varsta nu este aceeasi pentru toata lumea, repeta specialistii. Asta pentru ca varsta biologica legata de sanatatea corpului, de imaginea care apare in exterior, nu este aceeasi pentru toata lumea.

Care sunt cele patru obiceiuri proaste la masa care te fac sa imbatranesti mai repede

08:01, 28.03.2024 - Varsta nu este aceeasi pentru toata lumea, repeta specialistii. Asta pentru ca varsta biologica legata de sanatatea corpului, de imaginea care apare in exterior, nu este aceeasi pentru toata lumea. Sunt cei care la 40 de ani pot arata de 30 de ani si cei care arata de 50 de ani. Exista multi factori…

Ce se intampla daca dormi cu șosete in picioare. Care sunt modificarile produse in organism

22:36, 20.03.2024 - Cercetarile științifice sugereaza ca in organism s-ar putea sa se produca anumite schimbari daca alegi sa porți șosete in timp ce te odihnești. Afla de asemenea și ce șosete sa porți daca ele fac parte din rutina ta de seara.Ce se intampla daca dormi cu șosete in picioareDe cele mai multe ori se spune…

Raportul INEC in cazul exploziilor de la Crevedia. Avocat: „Putem subsuma tragedia de la Crevedia la un singur cuvant: bani”

15:21, 06.03.2024 - Au aparut ultimele detalii in cazul exploziilor devastatoare de la Crevedia, din județul Dambovița. Experții au concluzionat ca deflagrațiile au fost provocate de utilizarea unor pompe de transvazare neomologate.

4 obiceiuri de dimineața care te ajuta sa devii super productiv: sportul e pe lista!

03:35, 15.02.2024 - Vi se intampla sa va treziți dimineața și sa va simțiți obosiți sau fara chef de viața? Experții spun ca exista mai multe obiceiuri de dimineața care va pot schimba radical ziua. Deși nu se afla in topul lucrurilor preferate de romani, sportul e pe lista, avertizeaza HackSpirit.com. Rutina de dimineața…


Ce parere ai despre aceasta stire?